slika
slika
slika
slika
1 od 4

Ledi Rivers - Filipa Gregori

1.000 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
9
0
pre 30 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Igor
Član od 28.09.2020.
Svi oglasi
Izdavač: Laguna
Godina izdanja: 24. maj 2013.
Žanr: Istorijski
Format: 13x20 cm
Povez: Mek

KNJIGA JE NOVA

 

 

Ledi Rivers, priča bogata strastima i legendama, govori o Žaketi, vojvotkinji od Bedforda, ženi koja je krstarila pogibeljnim putevima između borbenih linija Ratova ruža.

Vojvoda od Bedforda, engleski namesnik Francuske, za kog se udala, uvodi Žaketu u tajanstveni svet učenosti i alhemije. Njen jedini prijatelj u raskošnom vojvodinom domaćinstvu jeste njegov štitonoša Ričard Vudvil, koji ostaje uz Žaketu kada posle vojvodine smrti ostane udovica, bogata i mlada. Njih dvoje postaju ljubavnici i tajno se venčaju vraćajući se u Englesku da služe na dvoru mladog kralja Henrija VI; tamo će se Žaketa zbližiti s njegovom novom kraljicom i postati joj odana prijateljica.

Vudvilovi uskoro sebi obezbeđuju mesto u samom srcu lankasterskog dvora, mada Žaketa oseća rastuću napetost žitelja Engleske i opasnost koja preti od kraljevskih jorških suparnika. Dok se bori za svog kralja i kraljicu, Žaketa naslućuje neočekivanu i neverovatnu budućnost svoje kćeri Elizabete; sudbinski preokret, englesku krunu i belu ružu Jorka. . .
ID Oglasa: #165067713
Informacije

Pročitajte informacije za kupovinu knjiga!


 

 

 

 

 

 

 

 


  1. Knjige šaljem nakon uplate na račun ili uplate PostNet na Pošti.  
  2. Lično preuzimanje knjiga u Novom Sadu moguće na adresi
  3. Pouzećem ne šaljem!
  4. Knjige šaljem Poštom Srbije
  5. Pogledajte i ostale knjige u ponudi, na eng. rus. nem. mađ.
  6. Komuniciranje isključivo na ovom sajtu

    Hvala!

 

 

 

 

 

 

 

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.