slika
1 od 1

Lori Grejam - Velika kneginja iscezlog carstva

675 dinFiksno

Sopot
Korišćeno
Dostupno odmah
1
0
pre 10 dana
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Vanja online
Član od 21.02.2013.
kp izlog

Lori Grejam - Velika kneginja iscezlog carstva
kao nova

Čega biste se odrekli radi ljubavi?

Viktorija Melita od Koburga, Daki, unuka kraljice Viktorije, po ocu je Engleskinja, po majci Ruskinja, a po zavičaju Nemica. Već samo zbog toga osuđena je na to da bude pion svoje porodice na šahovskoj tabli dinastije.

Ali njome nije lako manipulisati. U epohi u kojoj se smrt smatra prihvatljivijom od razvoda, Daki će se boriti za pravo da bude sa svojom istinskom ljubavlju. Ona će krčiti svoj put preko sramotnog egzila u Pariz do raskoši Sankt Peterburga i blata i krvi na Istočnom frontu.

Dok Rusija tone u haos 1917. godine i dinastija Romanovih doživljava pad, iznova prognana, Daki nam pripoveda svoju priču.

Uverljiv poput memoara, ovo je roman o jednoj izrazito inteligentnoj i duhovitoj ženi, snažne ličnosti, oštrog oka, bez ikakvih izlišnih ukrasa i sentimentalnosti, a ipak duboko potresan i životan. Pripadnica generacije koja je raskinula s krutim dvorskim običajima, a ipak nerazdvojiva od svog dinastičkog bremena, stostruko težeg u okolnostima ruskog prevrata, Viktorija Melita je savršeno odabrana junakinja ovog tragičnog doba i istovremeno divan, poetski ženski lik. Lori Grejam možemo zahvaliti što ju je ponovo oživela u svom neizmerno zanimljivom romanu koji se ujedno čita i kao najlepša životna priča, i kao istorija.

„ Grejamova ponovo pokazuje svoju genijalnost pri pisanju o ozbiljnim istorijskim temama na lagan način pun topline i duhovitosti. Neodoljiva Daki ima uvid u živote svih, od svoje bake kraljice Viktorije do Raspućina. Oduševila me je ova knjiga. “ Daily Mail

„ Fascinantan uvid u svet koji je nestao. “ Sunday Times

ID Oglasa: #166213949
Informacije

 

Možete poručiti putem poruke na sajtu ili pozvati: 062/862 81 02  Vanja

Pogledajte naš KP izlog https: //sajamknjiga. kpizlog. rs/

CENE knjiga su FIKSNE
Nemamo ****LIČNO**** preuzimanje.

Knjige šaljemo:

-cc paket , placanje pre slanja i knjige i postarine
- preporučena tiskovina; plaćanje pre slanja knjige i poštarine
- post expres plaćanje pouzećem

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.