slika
slika
slika
1 od 3

Kći nevernice

1.200 din

Novi Sad
Korišćeno
Dostupno odmah
2
0
pre 13 dana
Vanesa Grkovic
Član od 08.09.2020.
Svi oglasi
Naslov: Kći nevernice
Autor: Ketlin Kent

Godina je 1752. Sara Karijer, slaba i nemoćna starica, piše pismo unuci i otkriva joj tajnu koju je čuvala skoro šezdeset godina. Užasni događaji koji su zadesili Novu Englesku i grad Sejlem primorali su Saru, tada još devojčicu, da donese odluku koja joj je zauvek promenila život. . .

Nakon epidemije malih boginja, desetogodišnja Sara Karijer vraća se s majkom, Martom, na porodično imanje u Andoveru. Između njene majke i teče postoji spor oko zemljišta na kom žive, a taj sukob poprima zastrašujuće razmere kada vesti o natprirodnim dešavanjima u obližnjem Sejlemu dovedu do masovne histerije, a Sarin teča prvi optuži Martu. U doba sujeverja, dubokog preispitivanja i straha od veštica, želeći da sačuvaju sopstvenu glavu, susedi okrivljuju Martu za nedaće koje im se dešavaju. Majka i kći prinuđene su da se udruže protiv tiranije i praznoverja.

Ketlin Kent u svom delu Kći nevernice upečatljivo dočarava ne samo prilike u puritanskoj Novoj Engleskoj već i duboku i postojanu ljubav jedne porodice, suočene sa strahom i progonom.

Izdavač: Vulkan izdavaštvo
Godina izdanja: Oktobar 2010
Format: 145x205 mm
Povez: Mek
Pismo: Latinica
ISBN kod: 9788677105075
ID Oglasa: #165940218
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.