slika
1 od 1

Misionarsko polje - Vilijem Lendej

350 dinFiksno

Sopot
Korišćeno
Dostupno odmah
7
0
pre 30 dana
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Vanja online
Član od 21.02.2013.
kp izlog

Misionarsko polje Vilijem Lendej
lepo očuvana

U Versejlsu u državi Mejn ne dešava se mnogo toga – sve dok u brvnari kraj jezera ne bude otkriveno telo bostonskog tužioca koji je istraživao niz gangsterskih ubistava u tom gradu. Ben Truman, šef lokalne policije, kreće za Boston sledeći nekoliko slabašnih tragova. Tamošnja policija mu jasno stavlja do znanja da nije dobrodošao, i on je svestan da bi zaista trebalo to da prihvati i vrati se u svoju zabit. Velegradski zločini sasvim su drugačiji od svega sa čim je do tada imao posla.

Ipak, Truman odbija da ode. Uz podršku penzionisanog policajca koji zna sve tajne svog zanata, upliće se u istragu čiji koreni sežu do serije ubistava započete još pre dvadeset godina.

Od nasilnog i šokantnog početka, kroz žive opise opasnih ulica bostonskog geta, do neodoljivo napetog završetka, Misionarsko polje jedan je od najuzbudljivijih trilera objavljenih poslednjih godina – delo koje u sebi spaja inteligentnu, promišljenu i preciznu prozu sa akcijom od koje zastaje dah.

ID Oglasa: #155659028
Informacije

 

Možete poručiti putem poruke na sajtu ili pozvati: 062/862 81 02  Vanja

Pogledajte naš KP izlog https: //sajamknjiga. kpizlog. rs/

CENE knjiga su FIKSNE
Nemamo ****LIČNO**** preuzimanje.

Knjige šaljemo:

-cc paket , placanje pre slanja i knjige i postarine
- preporučena tiskovina; plaćanje pre slanja knjige i poštarine
- post expres plaćanje pouzećem

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.