slika
slika
slika
slika
1 od 4

Noć u ukletoj kući - Groza proza - R. L. Stajn

300 din

Niš
Kao novo - nekorišćeno
12
1
pre 13 dana
Odgovara na 88% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Goran
Član od 13.09.2013.
Svi oglasi

2006 laguna 120 strane odlično oćuvano kao novo

 

Nešto hladnije od groba – to ti je potrebno da bi našao duhove. “

Nikiju i Tari je, uprkos sablasnom stanju u kojem su, sve toplije i toplije.

Ukoliko odgonetnu ovu zagonetku, možda će pronaći svoje roditelje i saznati kako su uopšte ušli u svet duhova. Njihov drugar Maks želi da im pomogne. On sluti da se rešenje zagonetke krije u začaranoj kući. A kad se Maks, na kraju, sretne sa zloduhom koji obitava u toj kući, trnci koji su ga dotad prolazili prerašće u nepodnošljiv užas!

 

22.03.2009. SUPER KNJIGA   Aron i Maks kada uđu u kuću prepadaju se. A kada dođe gospodin Morgo koji je duh, on im govori da duhove koje su vidjeli nisu stvarni. Meni je zanimljivo kako su na kraju duhovi umrli kad su oni već mrtvi. Moja želja je da postoji film. Pročitao sam da će se Maks, Niki i Tara u sledeću knjigu suočiti sa najzlobnijim duhom od svih duhova Strahotom, a i da će naći svoje roditelje koji su u Maksovoj čauri života. Od svih knjiga "Groza proza" ove dvije su mi omiljene knjige.
ID Oglasa: #163957838
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.