slika
1 od 1

Odaja sećanja - Holi Kejv

440 din

Kosjerić
Novo
8
1
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Knjižara Ina
Član od 26.11.2014.
kp izlog


Odvažna priča o ljubavi i traganju, sećanju i ubistvu, smeštena u budućnost na korak od nas. “ Daily Mail

Bliži vam se smrt.
Možete zauvek da sačuvate pregršt posebnih uspomena.
Koje biste odabrali?

Prava smrt je stvar prošlosti. Sad večnost možete provoditi iznova proživljavajući svoje najlepše uspomene – prvi poljubac, zaljubljivanje, rođenje dece – i uživajući u njima.

Izobel je rajski arhitekta i pomaže ljudima na samrti da stvore zagrobni život od svojih uspomena. Kad se zaljubi u Jareka, svog oženjenog klijenta kome se bliži smrt, zna da ne može da ga spase, ali zato može da mu napravi najlepši raj samo za njega.

Ipak, kad Jarekovu ženu pronađu mrtvu, Izobel otkriva mračnu stranu sveta u kome radi i nikome ne može da poveri šta je pronašla. ..

Odaja sećanja je uzbudljiva i originalna priča koja prenosi čitaoca u svet koji je zastrašujuće blizak našem, u kome možemo da izbegnemo sve čega se plašimo, pa čak i samu smrt. Ali možemo li pobeći od istine?

Komentari citalaca:

"Naučna fantastika sa primesama trilera data iz perspektive nebeskog arhitekte Izobel. Njen lik je tako vešto iznijansiran da ma koliko ovo bilo nešto što nam izgleda kao daleka budućnost, ipak možete da se identifikujete sa njom, preoblemima i izborima pred kojima se našla. Vešto napisao i intrigantno, pomalo i zastrašujuće, jer, bar meni, čini mi se da idemo ka svetu prikazanom u knjizi. Preporuka! "

" Kakva sjajna zamisao: da se od naših najdragocenijih uspomena napravi virtuelna realnost koja bi predstavljala naš raj nakon smrti. Već ta distopijska situacija me je oduševila. Glavna junakinja ima neobično zanimanje - ona je arhitekta raja, i sve to deluje vrlo humano, dok se ne vidi naličje svega toga, mračna strana tog posla. Roman je obogaćen i neobičnom ljubavnom pričom koja pokazuje da se ljubav može dogoditi i u najnezamislivijem trenutku. Veoma mi se dopao i toplo ga preporučujem. "

ID Oglasa: #150871255
Informacije

Knjižara Ina - trgovina posredstvom interneta i poste

PIB : 112673643

Tel : 065 349 349 4

Slanje ponedeljkom, sredom i petkom. Za sve nedoumice oko stanja knjige možete poslati poruku. Članovima  sa negativnim ocenama ili bez ocena ne šaljemo pouzećem.

Slanje poštom kao paket  ili paket pouzećem.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.