slika
1 od 1

Oksa Polok - Neočekivana

600 din

Beograd | Novi Bg.
Kao novo - nekorišćeno
0
0
pre 12 dana
Željko Ćirković
Član od 05.09.2017.
Svi oglasi
Naslov: Oksa Polok - Neočekivana
Autor: Sandrin Volf, Al Plišota

Oksa Polok ima trinaest godina. Mislila je da se ne razlikuje od svojih vršnjaka, ali jedne noći sve se promenilo. ..

Dok sedi sama u sobi, uznemirena zbog polaska u novu školu, dešavaju se neobične stvari: njen sto počinje da gori, neotpakovane kutije eksplodiraju. .. i Oksa shvata da je upravo ona sve to izvela! Kako?
Uvek je maštala da ima natprirodne moći, sada se to ostvarilo! Začuđena i uplašena, ne usuđuje se nikome da ispriča šta se desilo. ..

Međutim, to je bio samo početak čudnih događaja. Iste večeri, neobičan znak se pojavljuje na njenom stomaku. Oksa se poverava baki i saznaje veliku i dobro čuvanu tajnu svog rođenja: članovi porodice Polok potiču iz Edefije. To je nevidljiva i tajanstvena zemlja u koju samo Oksa može da ih vrati! Njen život nikada više neće biti isti. Najbolji prijatelj Gas pomaže joj da očuva ravnotežu između svakodnevnog života i čuda, između sveta jedne tinejdžerke i fantastičnog sveta čiji deoje postala. ..

UPOZORENJE: Ova knjiga je magična. Nećete moći da živite bez Okse, sjajne porodice Polok i fantastičnih bića koja žive u njihovom svetu. ..

Izdavač: Vulkan izdavaštvo
Godina izdanja: 2012
Format:
Povez: Mek
Pismo: Latinica
ISBN kod: 978867804760
Šaljem na adresu kupca, u Beogradu mogućnost ličnog preuzimanje ili dostave.
ID Oglasa: #166161059
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.