slika
1 od 1

PADALA JE KIŠA PTICA - Žoslin Sosje,

460 dinFiksno

Sopot
Korišćeno
Dostupno odmah
3
2
pre 10 dana
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Vanja
Član od 21.02.2013.
kp izlog

Možete poručiti putem poruke na sajtu ili pozvati: 062/862 81 02 Vanja

Pogledajte naš KP izlog (desno od fototrafije knjige) - ako želite da pretražujete našu ponudu (kompleti su pod sabrana dela; filozofija, umetnost) po piscima ili oblastima.

CENE knjiga su FIKSNE

Knjige šaljemo:
- preporučena tiskovina; plaćanje pre slanja knjige i poštarine
- post expres plaćanje pouzećem

PADALA JE KIŠA PTICA - Žoslin Sosje
Nova

Izdavač: : Dereta
; Godina izdanja: : 2017.
; Broj strana: 159
; Pismo: Latinica
; Povez: Mek
; Format: 21 cm
;
; Dva starca provode poslednje godine života duboko u šumi, daleko od radoznalih pogleda. Neobičan savez sa momcima koji u šumi gaje marihuanu obezbediće im željeni mir i slobodu. Međutim, njihov život se menja iz korena kada jednog dana u njihovu „ komunu” stigne fotografkinja. Ona pokušava da rekonstruiše staru legendu s početka veka o dečaku koji je izgubljeno tumarao kroz ruševine i dim posle velikih požara koji su danima buktali i priču o starici koja je skoro čitav život provela u psihijatrijskim ustanovama.
;
; U ovoj neobičnoj, nežnoj i emotivnoj knjizi nije reč samo o starosti i sećanjima – ovo je, bez sumnje, jedan od najlepših romana koji govore o dostojanstvu, o pravu da čovek provede starost onako kako želi i da sam izabere svoju smrt, o prijateljstvu i ljubavi, koja nikada ne dolazi kasno, čak i kada nas zatekne na zalasku života.
;
; Roman Padala je kiša ptica postigao je veliki uspeh u Kanadi i osvojio je Nagradu za književnost Francuska– Kvebek, Nagradu „ Ringe” , Nagradu pet kontinenata frankofonih zemalja, kao i Nagradu za književnost kanadskog radija.

ID Oglasa: #131198133
Informacije

 

Možete poručiti putem poruke na sajtu ili pozvati: 062/862 81 02  Vanja

Pogledajte naš KP izlog https: //sajamknjiga. kpizlog. rs/

CENE knjiga su FIKSNE
Nemamo ****LIČNO**** preuzimanje.

Knjige šaljemo:

-cc paket , placanje pre slanja i knjige i postarine
- preporučena tiskovina; plaćanje pre slanja knjige i poštarine
- post expres plaćanje pouzećem

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.