slika
1 od 1

Pali anđeli - Trejsi Ševalije

225 dinFiksno

Sopot
Korišćeno
Dostupno odmah
1
0
pre 30 dana
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Vanja
Član od 21.02.2013.
kp izlog

Pali anđeli, Trejsi Ševalije
Lepo očuvana ocena 4

Pali anđeli je željno iščekivani novi roman Trejsi Ševalije, autora jednog od najvećih svetskih bestselera Devojka sa bisernom minđušom. Ovo je snažna priča o dve porodice čije se sudbine prepliću, ali i o dečijem prijateljstvu, seksualnom buđenju i ljudskim slabostima.

Januar 1901. godine, dan nakon smrti kraljice Viktorije: dve porodice posećuju susedne grobove na otmenom londonskom groblju. Jedan od grobova krasi anđeo čuvar, a drugi prelepa urna. Voterhausovi oplakuju kraljicu i drže se viktorijanske tradicije; Kolmanovi željno iščekuju modernije društvo. Na njihovo uzajamno nezadovoljstvo porodice će im postati neraskidivo povezane kada se njihove ćerke sprijatelje iza nadgrobnih ploča. Da sve bude gore, sprijateljiće se i sa musavim grobarovim sinom.

I dok devojke odrastaju, a novi vek dobija svoj izgled, dok automobili zamenjuju konje, a električna svetlost nadjačava petrolejsku, životi i sudbine dveju porodica postaće sve povezaniji, kako u životu, tako i u smrti.

Ovo je roman koji je u isto vreme elegantan, smeo, originalan i opčinjavajući.

„ Izuzetan roman, tajanstven, duboko protkan neodoljivom atmosferom. .. istinski čarobno iskustvo. “ The Guardian

„ Pročitala sam Pale anđele za jedno popodne. Sutradan sam sela i ponovo pročitala ovu jedinstvenu i nezaboravnu knjigu. “ Dženis Nimura, The New York Times

ID Oglasa: #165121223
Informacije

 

Možete poručiti putem poruke na sajtu ili pozvati: 062/862 81 02  Vanja

Pogledajte naš KP izlog https: //sajamknjiga. kpizlog. rs/

CENE knjiga su FIKSNE
Nemamo ****LIČNO**** preuzimanje.

Knjige šaljemo:

-cc paket , placanje pre slanja i knjige i postarine
- preporučena tiskovina; plaćanje pre slanja knjige i poštarine
- post expres plaćanje pouzećem

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.