slika
1 od 1

Sicilijanac - Mario Puzo

1.200 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
5
0
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Corwin
Član od 21.08.2018.
kp izlog

Posle dvogodišnjeg izgnanstva Majkl Korleone stoji na doku u Palermu. Njegov prisilni boravak na Siciliji primakao se kraju, ali pre nego što konačno kroči na rodno tle Sjedinjenih Američkih Država, on mora da obavi važan zadatak. Kum mu je izričito naložio da se ne vraća kući ukoliko sa sobom ne povede čoveka po imenu Salvatore Ð ulijano.

Ð ulijano – živa legenda, najslavniji odmetnik i nezvanini vladar zapadne Sicilije, reputaciju je stekao boreći se za prava ugnjetenog sicilijanskog seljaka, odvažno se suprtotstavljajući i vladi u Rimu i nemilosrdnoj mreži Prijatelja prijateljâ . Odsutnu bitku Ð ulijano i neće povesti protiv policije i vojske, već protiv don Kročea Mala, okrutnog mafijaškog bosa. Izazvavši čelični autoritet don Kročeov, Ð ulijano se upustio u bespoštedni rat iz kojega poraženi neće izaći s glavom na ramenima.

Roman Sicilijanac, objavljen orvelovske 1984. godine, jedno je u nizu izuzetnih ostvarenja Marija Puza, književnog čarobnjaka koji je u svojim romanima duboko ponirao u tajnovito grotlo mafije, razotkrivajući jezovitu čaroliju savremenog sveta.

ID Oglasa: #163950956
Informacije

Preuzimanje:

-lično u Zemunu po dogovoru
- nakon uplate na TEKUĆI RAČUN po dogovoru, post expresom; trošak poštarine snosi kupac
- ne šaljem pouzećem

 

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.