slika
1 od 1

Šila O Flanagan - Neko poseban

365 dinFiksno

Sopot
Korišćeno
Dostupno odmah
3
0
pre 14 dana
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Vanja
Član od 21.02.2013.
kp izlog

Šila O`Flanagan - Neko poseban
lepo očuvana

Kao što mnogi moji čitaoci već znaju, ja volim da pišem o porodicama. Neko poseban opisuje širu porodicu i kako se razni njeni članovi međusobno slažu (ili ne slažu). Glavni lik u romanu Neko poseban je Romi, koja je primorana da se vrati kući i napusti svoj posao forenzičkog arheologa u Australiji kad njena majka Veronika mora da ode u bolnicu, na operaciju kičme. Romi je Veronikina najmlađa ćerka, iz njenog drugog braka, s Deklanom. Veronika ima i sina Daraga i ćerku Katrin iz svog prvog braka, s Tomom, i nedavno se razvela i treći put (iz tog braka nema dece). Romi i Veronika su veoma različite ličnosti. Romi nije opsednu

ta glamurom i modom, koje Vernika obožava – kao i Daragova žena Žizel. Ketrin, Romina polusestra, deo je moćnog dueta i živi i radi u Njujorku. Veoma je pametna i prodorna, ali i ona ima svojih problema. Darag je izvršni direktor porodične kompanije i voli sebe da vidi kao pokretača i drmatora, iako kompanija počinje da gubi klijente.

ID Oglasa: #164081938
Informacije

 

Možete poručiti putem poruke na sajtu ili pozvati: 062/862 81 02  Vanja

Pogledajte naš KP izlog https: //sajamknjiga. kpizlog. rs/

CENE knjiga su FIKSNE
Nemamo ****LIČNO**** preuzimanje.

Knjige šaljemo:

-cc paket , placanje pre slanja i knjige i postarine
- preporučena tiskovina; plaćanje pre slanja knjige i poštarine
- post expres plaćanje pouzećem

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.