slika
slika
slika
slika
1 od 4

Šta ste bili u prethodnom životu - Ted Endruz

500 din

Niš
Kao novo - nekorišćeno
8
2
pre 11 dana
Odgovara na 88% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Goran
Član od 13.09.2013.
Svi oglasi

2020 vulkan 190 strane odlično očuvano kao novo

 

Da li ste se nekada osetili kao da ste neko iskustvo već doživeli? Jesu li vam se ponavljali snovi o određenom mestu ili vremenu? Ili ste možda već od prvog trenutka osetili neobičnu bliskost sa nekim koga ste tek upoznali? Svi takvi doživljaji – i još mnogo toga drugog – zapravo su tragovi prethodnih života.

Čuveni autor Ted Endruz objašnjava kako nam znanje o prošlosti pomaže da spoznamo duhovni smisao u ovom životu. On otkriva kako da bezbedno i lako istražite sećanja o prethodnim životima i ta saznanja iskoristite za duhovni rast i razvoj, za prepoznavanje srodne duše, kao i za sveobuhvatno razumevanje istinske svrhe sopstvenog života.

„ Zašto nam je potrebna knjiga o razotkrivanju prošlih života? Zato što to nosi neizmernu blagodet za lični razvoj, isceljenje i prosvetljenje. “ - Ted Endruz

ID Oglasa: #162496968
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.