slika
1 od 1

Sultanova miljenica - Jane Johnson

1.350 dinFiksno

Sopot
Korišćeno
Dostupno odmah
4
0
pre 11 dana
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Vanja
Član od 21.02.2013.
kp izlog

Sultanova miljenica - Jane Johnson
Odlično očuvana

Hrvatsko izdanje

Sadržaj:
Maroko, XVII. st. Iza veličanstvenih zidina palače u Meknè su, sin zarobljenog plemenskog poglavice a sada tek običan rob, Nus-Nus, osumnjičen je za ubojstvo koje nije počinio. Dok pokušava izbjeći smrtnu kaznu, Nus-Nus otkriva da se našao usred dvorske spletke, rastrgan između troje najmoćnijih ljudi u cijelome carstvu: sultana Moulaya Ismaila, jednog od najvećih tirana u povijesti, carice Zidane, poznate po crnoj magiji, te prepredenog velikog vezira.

U međuvremenu, mladu Engleskinju magičnih očiju Alys Swann otmu marokanski gusari i dovode je u sultanov harem. Pred njom je težak izbor: odreći se svoje vjere i postati jedna od sultanovih ljubavnica, ili biti smaknuta. Kako bi preživjeli, Alys i Nus-Nus prisiljeni su na suradnju koja će prerasti u duboko i dirljivo prijateljstvo iz kojega oboje crpe snagu i hrabrost.
Od neviđene raskoši sultanove palače u Meknè su do dekadentnog dvora Charlesa II. U Londonu, Sultanova miljenica (2012) oživljava stvarne povijesne događaje kroz zanosnu priču prepunu spletki, strasti i žudnje. Autorska prava već su otkupljena u Kanadi, Australiji, Novom Zelandu, Francuskoj, Njemačkoj, Italiji, Rusiji i Turskoj.

ID Oglasa: #162512848
Informacije

 

Možete poručiti putem poruke na sajtu ili pozvati: 062/862 81 02  Vanja

Pogledajte naš KP izlog https: //sajamknjiga. kpizlog. rs/

CENE knjiga su FIKSNE
Nemamo ****LIČNO**** preuzimanje.

Knjige šaljemo:

-cc paket , placanje pre slanja i knjige i postarine
- preporučena tiskovina; plaćanje pre slanja knjige i poštarine
- post expres plaćanje pouzećem

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.