slika
1 od 1

Tomas Sančez - Dan pčela

190 dinFiksno

Sopot
Korišćeno
Dostupno odmah
2
0
pre 13 dana
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Vanja online
Član od 21.02.2013.
kp izlog

Tomas Sančez Dan pčela
odlično očuvana, ima posvetu

Dan Pčela je roman o opsesiji, umetnosti i ratu u koji je protkana drevna priča o moralnom unutrašnjem sukobu kada su ljudi prinuđeni da biraju između ljubavi prema voljenoj osobi i osećanja dužnosti prema otadžbini.
Ovo je fascinantna priča o španskom slikaru Zameranu i njegovoj muzi, prelepoj Luizi Kolar, uvučenih u kovitlac ratnih zbivanja, Nemačke invazije na Francusku u Drugom svetskom ratu, koji će ih surovo rastaviti. Pedeset godina kasnije, posle Luizine smrti, jedan američki naučnik stiže na jug Francuske u potrazi za istinom o vatrenoj romansi ljubavnika i njihovom misterioznom rastanku. Naučnik kreće put Majorke gde još uvek živi Zameranu u samonametnutom egzilu. Odlučan da Luizinu sudbinu otkrije slikaru, ne sluti da će i on sam biti prinuđen da se suoči sa svojim skrivenim željama.

Prodat u milionima primeraka širom sveta i preveden na brojne svetske jezike, Dan pčela je najuspešnije delo Tomas Sančeza koje je steklo kultni status širom sveta.

ID Oglasa: #163994891
Informacije

 

Možete poručiti putem poruke na sajtu ili pozvati: 062/862 81 02  Vanja

Pogledajte naš KP izlog https: //sajamknjiga. kpizlog. rs/

CENE knjiga su FIKSNE
Nemamo ****LIČNO**** preuzimanje.

Knjige šaljemo:

-cc paket , placanje pre slanja i knjige i postarine
- preporučena tiskovina; plaćanje pre slanja knjige i poštarine
- post expres plaćanje pouzećem

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.