slika
1 od 1

U potrazi za Gledis Snežana Veljković

1.100 dinFiksno

Beograd | Stari grad
Kao novo - nekorišćeno
2
0
pre 31 dan
Odgovara na 96% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Biserka
Član od 07.02.2023.
Svi oglasi

Trideset godina bila je savršena, lepa i pribrana. A onda ju je sustigao život, kao naplavina što nosi sve pred sobom, pa šta zahvati.

Dok svodi račune svog grubo i bez njene želje izmeštenog ži­ vota, Nevena pokušava da sakupi što više detalja koje će pre­ neti u neko novo poglavlje. I dok čeprka po zlatnim godinama devojke sa beogradskog Neimara, posvećene lekarke i odane supruge, u njenu prošlost upliće se jedan tuđ život, tuđa proš­ lost, još starija, davna i daleka ljubav kakvu samo rat može da iznedri, a mir uništi.

„ Ja ne verujem u kolektivnu krivicu. Nije narod kriv, uvek su to pojedinci, koji po­ vedu masu. .. Verujem, međutim, u ko­ lektivnu kaznu. To znači da ceo narod trpi i pati, ili većina, zbog krivice po­ jedinca. Razumete li me?

Mi smo se kao narod više puta ogrešili o dobro­ činitelje,  ne samo o pripadnike stra­ nih misija koje smo zaboravili. Ogrešili smo se i o naše ljude, umne ljude, dobre ljude. .. ali nećemo sada o tome. ”

 

 

FORMAT: A5

POVEZ: MEK POVEZ

BROJ STRANA: 408

ID Oglasa: #165120409
Informacije

Slanje je isključivo kurirskom službom Postexpress. Cena dostave je 350 dinara.

Slanje isključivo nakon uplate.

Lično preuzimanje je moguće u Beogradu - Dubrovačka ulica na Dorćolu.

064/1196-845

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.