slika
1 od 1

Udovica - Fiona Barton

490 din

Kosjerić
Novo
6
0
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Knjižara Ina
Član od 26.11.2014.
kp izlog


Za ljubitelje romana Iščezla i Nikom ni reči, triler koji vas vodi u najcrnju tminu odnosa između supružnika.

Kada je policija počela da postavlja pitanja, Džin Tejlor se pretvorila u nekog drugog. Postala je stražar koji bdi nad sputanim osećanjima i nepostavljenim pitanjima da njen porodični život ne bi postao gori i odvratniji.

Džin godinama nije govorila o zločinu za koji je njen muž bio osumnjičen. Bila je odveć zaokupljena ulogom savršene supruge, podržavajući svog čoveka dok je živela s prekim pogledima i anonimnim uznemiravanjima.

Ali njen muž je umro prethodne nedelje. I Džin ne mora više da bude na oprezu. Sada više nema razloga da ćuti. Mnogi su radoznali, žele da čuju njenu priču: zanima ih kako je bilo živeti s takvim čovekom. Sada im može reći da je bilo tajni. U braku uvek ima tajni…

Svi žele da čuju istinu, a ona im je sada sme otkriti. Ali Džin je za proteklih nekoliko godina naučila da ljude može uveriti u bilo šta. ..

„ Bartonova ume da gradi napetost oko Džin, glavne junakinje koja i sama predstavlja primamljivu zagonetku. “ The New York Times Book Review

Ujedno uzbudljiva rekonstrukcija jednog zločina i nemilosrdno ispitivanje braka. .. Pametno napisana i izrazito zanimljiva pripovest o lažima koje ljudi govore jedni drugima, i sami sebi, kada je istina poslednje što ih zaista zanima. “ Entertainment Weekly

Komentari citalaca:

" Verovatno jedan od najboljih psiholoških trilera. Knjiga koju nećete želeti da ispustite iz ruku dok ne stignete do kraja. S obzirom da sam na studijama psihologije, ovo delo sam čitala na malo drugačiji način. Imala sam osećaj kao da čitam beleške psihijatra u toku razgovora sa likovima ove knjige. Knjiga ostavlja dosta prostora za vaše lično razmatranje i suđenje - šta vi mislite o Glenovim a šta o Dženinim postupcima? Da li je sve tako moralo da bude? Šta je uzrok njihovih postupaka? S jedne strane imamo čistu kliniku i psihologiju a sa druge, kao što ovde jedan komentar kaže, lekciju o ponašanju na internetu. Knjiga šalje brojne poruke i postavlja nam mnoga pitanja na koja se možda i plašimo da odgovorimo. "

" Odlična knjiga i brzo se čita. Razrađena tema, dosta likova, tako da niste sigurni kome da verujete, a koga da krivite. Za ljubitelje psiho trilera i misterije, za sve one koji vole da pogađaju dok čitaju knjige. Meni je držala pažnju od samog početka do kraja. Ovo je knjiga u kojoj autorka skreće pažnju i na opasnosti koje vrebaju na društvenim mrežama, a na koje roditelji često ne misle dok ostavljaju slike svoje dece, i na taj način, rizikuju da dovodu njihov život u opasnost. "

" Fenomenalna priča! Ne bih se složila sa prethodnim komentarom da se može uporediti sa Patersonovim knjigama, iako oba autora pišu knjige istog žanra, ja bih postavila jasnu granicu među njima. Patersonove knjige čitaju se brzo, kratkih su poglavlja, zabavne su, završite sa njima za svega par sati i velika je šansa da ćete ih već sutra zaboraviti. Sa druge strane, priča iz "Udovice" se polako, kompleksno, mnogo dublje, jezivo, na veoma psihološki način, deo po deo, tajnu po tajnu, nekako intimno i lično odmotava, vešto izgrađenih likova do najmanjih detalja, ne dopušta da je zaboravite dugo nakon čitanja. Pre se može uporediti sa trilerima neverovatne Džilijen Flin, kao što je navedeno u kratkom opisu i naravno Kobenom koji šokira iz stranice u stranicu. Šta drugo reći, sem da je ovo obavezno štivo za sve ljubitelje psiholoških trilera.

ID Oglasa: #148949152
Informacije

Knjižara Ina - trgovina posredstvom interneta i poste

PIB : 112673643

Tel : 065 349 349 4

Slanje ponedeljkom, sredom i petkom. Za sve nedoumice oko stanja knjige možete poslati poruku. Članovima  sa negativnim ocenama ili bez ocena ne šaljemo pouzećem.

Slanje poštom kao paket  ili paket pouzećem.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.