slika
1 od 1

Urugvajka - Pedro Mairal

500 din

Beograd
Korišćeno
Dostupno odmah
4
0
pre 31 dan
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Corwin
Član od 21.08.2018.
kp izlog

Jedan dan, jedan pisac, jedna devojka. Jedan susret koji menja život.

Lukas Perejra je pisac, ima četrdeset četiri godine, i odlazi iz Buenos Ajresa na jedan dan u Montevideo da tamo podigne honorar. Pošto je već duže vreme bez posla i prihoda, taj novac za njega predstavlja rešenje ekonomskih, ali i mnogih drugih problema. U tome Lukas vidi i mogućnost da zamisli život drugačiji od onog koji sada živi, opterećen dugovima i porodičnim obavezama, brigom oko malog deteta i sumnjom da ga žena vara. Već je isplanirao da se u Urugvaju, s druge strane velike reke, nađe s mladom i lepom devojkom koju je prethodne godine upoznao na književnom festivalu. Urugvajka o kojoj mašta za njega je otelotvorenje snova, bekstvo iz svakodnevice koja ga guši i braka koji se raspada, baš kao što je Montevideo grad koji u svom eskapizmu idealizuje – dovoljno blizu, a ipak daleko.

Stvari se, međutim, ne odvijaju kao što je Lukas isplanirao, pa će se, našavši se u beznadežnoj situaciji, zapitati šta je ono što zaista čini sreću u životu, i biće prinuđen da donese odluku koja će mu život promeniti iz korena.  

 

Knjiga ima podvlacenih recenica na nekoliko strana, obicnom olovkom

ID Oglasa: #155660875
Informacije

Preuzimanje:

-lično u Zemunu po dogovoru
- nakon uplate na TEKUĆI RAČUN po dogovoru, post expresom; trošak poštarine snosi kupac
- ne šaljem pouzećem

 

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.