slika
slika
slika
1 od 3

Žuta strela i druge priče - Viktor Peljevin

400 din

Novi Sad
Korišćeno
Dostupno odmah
33
2
pre 12 dana
Odgovara na 89% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Zoran
Član od 25.06.2015.
Svi oglasi
Polovna knjiga, korice pohabane, unutrašnjost odlično očuvana.

Izdavač: Svetovi - Novi Sad,
2003. god.
Broširan povez, 18 cm.
277 str.

U svojim pričama Pelevin se interesuje za raznolike teme: pokušava da prodre u rad Čarlsa Darvina, vraća se u noć boljševičke revolucije, zalazi u sovjetske fabrike, sovjetska sela. Međutim, ono što je najvažnije kod njega je perspektiva. Kada piše o Darvinu mi potpuno ulazimo u jednog otvorenog, borbenog muškarca Darvina, kada piše o vukodlacima shvatamo da su vukodlaci najbitniji deo ljudstva i da je ovaj život samo otužan san ukoliko nemamo mogućnost pretvaranja u životinju. Pisac zapravo pokušava da rasklopi ovaj svet, da ga izokrene i prouči sa neke potpuno drugačije strane.

MOLIM VAS PAŽLJIVO PROČITAJTE! !!

Komunikacija isključivo porukama na kupujem - prodajem. Plaćanje pre slanja, rok za uplatu je pet radnih dana, po isteku roka smatram da je kupac odustao od kupovine. Knjige šaljem kao preporučenu tiskovinu, paket, Post Express-om… Poštarina isključivo na teret kupca. Za oštećenja nastala u transportu, ne odgovaram, ali ću se truditi da robu zapakujem najbolje moguće, i da je obezbedim od bilo kakvih oštećenja. Šaljem u inostranstvo po cenovniku Pošte Srbije (uplata Western Union-om). Na teritoriji Novog Sada preuzimanje knjiga je moguće na adresi koju ćete dobiti porukom (Novo naselje).

Zbog velikog broja predmeta, molim Vas da pre kupovine proverite da li imam predmet koji želite putem poruke na Kupujem prodajem.

ID Oglasa: #132893373
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.