slika
slika
1 od 2

Cudesna Srbija

3.500 din

Šabac
Korišćeno
Dostupno odmah
113
3
pre 14 dana
Odgovara na 91% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Nebojsa
Član od 25.03.2018.
Svi oglasi

Čudesna Srbija

Dragan Bosnić

Izdavač: Mladinska knjiga

Žanr: Antologije i monografije, Domaći pisci, Putopisi 

 

Ima jedna zemlja, lepa, čudesna . . .

Srbija. Zemlja čvrstih ljudi mekog srca, mesto na kom je majka priroda posejala svoje najbolje gene, a istorija, nemilosrdna učiteljica, svoje đake uvek iznova vraćala u skamije, da obnavljaju najteže lekcije.

528 strana velikog formata, obogaćenih prelepim fotografijama, odvešće čitaoca u neke poznate, ali i mnoge potpuno nepoznate predele, običaje i situacije jedinstvene za Srbiju.

Nekritička globalizacija, mediji i nedorečen obrazovni sistem doveli su do toga da ranije i bolje upoznamo karakteristike nekih svetskih odredišta, zapostavljajući ili olako shvatajući činjenicu da u "svom dvorištu" imamo svetska čuda, kosmičke zagonetke i netaknute lepote.

U "ČUDESNOJ SRBIJI" obrađeno je sto najupečatljivijih lokaliteta koje je, na svom više od decenije dugom hodočašću, istražio Dragan Bosnić. To su mesta koja su nam geografski i duhovno bliska i dostupna, a u rangu su belosvetskih lepota, često i fascinantnija.

"ČUDESNA SRBIJA" nije samo putopis i oda lepotama Srbije, nego i svojevrsan apel da više cenimo i povedemo računa o onome što je naše i što ostavljamo potomstvu. Jednostavno, ovo je knjiga koja zaslužuje počasno mesto u biblioteci svake porodice.

 

Stanje kao na slici (korice malo ostecene).

 

 

065/462-1667

ID Oglasa: #150858172
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.