slika
slika
slika
slika
1 od 4

Astrologija i prošli životi

540 dinFiksno

Niš
Kao novo - nekorišćeno
7
0
pre 10 dana
Jelena Đorđević
Član od 15.06.2021.
Svi oglasi

Format A5

Obim: 315 strana

Knjiga u potpunosti nova!  

 
Za sve informacije odgovaram na KP poruke.

Slanje se vrši poštom ili kurirskom službom po želji kupca.

Troškove dostave snosi kupac!

Plaćanje knjige pouzećem ili pre slanja.

 

Ova jedinstvena i originalna knjiga je rezultat desetogodišnjih istraživanja i stotina proučenih slučajeva, od kojih su 60 karata i pripadajućih istorija slučajeva uključeni kao primeri. Neki su obični ljudi, neki su slavne ličnosti prošlosti i sadašnjosti. ASTROLOGIJA I PROŠLI ŽIVOTI je najbolja knjiga koja istražuje i tumači natalne karte prošlih života i povezuje ih sa horoskopom sadašnjeg života.
Čak i ako niste prošli kroz regresiju, uvidi i tumačenja autorke će vam pokazati novi način za posmatranje vašeg sadašnjeg horoskopa.
Ako ste već bliski sa vašim prethodnim ličnostima, knjiga će vam pokazati kako napredujete u ovom životu i kako možete da razrešite stara problematična područja, razvijete potencijale i postignete veću mudrost u ovom životnom krugu.

ID Oglasa: #166215697
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.