slika
slika
slika
1 od 3

Prakticna horarna astrologija - Džon Froli

2.000 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
71
2
pre 10 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Corwin
Član od 21.08.2018.
kp izlog

Transkript seminara održanog u Beogradu marta 2002. godine

Prevela i izdala: Branka Stamenković
Povez: broširan
Broj strana: 107
Ilustrovano.

Retko u ponudi.

Džon Froli je svetski poznat britanski astrolog koji je često dolazio u našu zemlju, a držao je predavanja i na Astrološkoj konferenciji u Beogradu. Njega je astrologija zainteresovala kada je imao nekih dvanaestak godina, i nakon svog konvencionalnog obrazovanja koje mu je, kako kaže „ davalo jedan ograničen pogled na svet kojim on nije bio zadovoljan“ , pronašao je svoj put u okviru srednjevekovnog pristupa astrologiji kakav je imao Vilijam Lili, u kome je pronašao za sebe širi i dublji svet znanja.

Froli se bavi Tradicionalnom astrologijom, a specijalista je za Horarnu i Elekcionu astrologiju, kao i za prognostiku ishoda sportskih takmičenja, gde je imao dosta uspeha, što je pretočio u svoju knjigu „ Sportska astrologija“ . Dobitnik je „ Spika“ nagrade, za najbolju astrološku knjigu „ Prava astrologija“ 2001. Izdavao je i uređivao astrološki časopis „ Astrološki šegrt“ („ Astrologer’s Apprentice“ ), a takođe je redovno pisao prognoze za fudbalske časopise, te je bio čest gost sportskih emisija u kojima je radio predviđanja za ishod pobednika raznih sportskih takmičenja. Pored „ Prave Astrologije“ , i „ Sportske astrologije“ , napisao je i knjige „ Udžbenik horarne astrologije“ i „ Primenjena prava astrologija“ , koje su izdate na našem jeziku. Froli ima klijente i učenike na svim kontinentima, a već duži niz godina živi i radi u Poljskoj.

S A D R Ž A J:

PRVI DAN SEMINARA
- Smrt
- Ostvarivanje profita
- Kuće
- Povezanost planeta i kuća
- Aspekti, povezivanje i sprečavanje povezivanja planeta
- Antiscija

DRUGI DAN SEMINARA
- Recepcije, dostojanstva i debitacije planeta
- Primeri 

ID Oglasa: #151248085
Informacije

Preuzimanje:

-lično u Zemunu po dogovoru
- nakon uplate na TEKUĆI RAČUN po dogovoru, post expresom; trošak poštarine snosi kupac
- ne šaljem pouzećem

 

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.