slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

Bodibilding anatomija - Nick Evans

900 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
8
1
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Corwin
Član od 21.08.2018.
kp izlog

 

 


Knjiga Bodibilding: anatomija je idealan izvor znanja za uvećavanje mišićne mase i definisanje mišića koja sadrži detaljne anatomske ilustracije u boji i sistematičan opis načina na koji vežbe treba da se izvode. Sadržaj knjige usmeren je na primarne grupe mišića ramena, grudi, leđa, ruku, nogu i trbuha i angažovanje mišićnih zona i oblasti koje je teško aktivirati običnim vežbama, i zbog toga Bodibilding: anatomija može da vas nauči da izvajate željenu telesnu figuru, a ne samo nasumično da povećate mišićnu masu.

Takođe ćete naučiti da modifikujete tehniku izvođenja vežbi da biste postigli željeni rezultat i osmislili trenažni program u skladu sa svojim individualnim potrebama. Udruženim stručnim znanjima kolumniste magazina MuscleMag International, bodibildera i ortopedskog hirurga dr Nika Evansa i talentom priznatog umetnika i poznatog bodibildera Bila Hemiltona, Bodibilding: anatomija postaje vrhunski vodič za trening za bodibildere i kondicione trenere u oblasti treninga snage.

Bodibilding je planski i trajni proces hipertrofije, definicije mišićnog sistema i telesne simetrije. [1] Osoba koja se uključuje u aktivnosti bodibildinga naziva se bodibilderom. U takmičarskom bodibildingu bodibilderi po određenom redosledu izlaze na binu i zauzimaju unapred određene poze (a nakon toga i proizvoljne) kako bi ih sudije rangirale na osnovu njihove muskulature, mišićne definicije i simetrije. Bodibilderi se pripremaju za takmičenje kroz eliminaciju neesencijalnih telesnih masti, a u završnim fazama i kroz vanćelijsku dehidraciju i punjenje ugljenim hidratima. Na taj način postižu maksimalnu mišićnu definiciju i vaskularnost. Takođe koriste i proizvode za potamljivanje tena kako bi se na njihovim telima stvorio bolji kontrast ispod binskih svetala.

Bodibilderi mogu da koriste suplemente, anabolike i druga jedinjenja za povećanje performansi kako bi ubrzali dobijanje mišićne mase, a i ubrzali gubljenje telesnih masti.

Pobednik godinjšeg takmičenja IFBB Mister Olimpija se smatra najboljim bodibilderom na svetu.  

ID Oglasa: #165983499
Informacije

Preuzimanje:

-lično u Zemunu po dogovoru
- nakon uplate na TEKUĆI RAČUN po dogovoru, post expresom; trošak poštarine snosi kupac
- ne šaljem pouzećem

 

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.