slika
1 od 1

Dokumenti iz istorije Jugoslavije

7.000 dinFiksno

Mladenovac
Kao novo - nekorišćeno
26
2
pre 11 dana
Odgovara na 85% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
LepeKnjige online
Član od 03.06.2014.
kp izlog

Saopštenja, odluke i spiskovi pripadnika okupacionih snaga Nemačke i Mađarske koje je Državna komisija proglasila za ratne zločince i spiskovi lica koje je komisija Ujedinjenih nacija proglasila za ratne zločince ili osumnjičila za zločine izvršene u Jugoslaviji.  

 

Državna komisija za utvrđivanje zločina okupatora i njihovih pomagača iz Drugog svetskog rata

 

Arhiv Jugoslavije 1996-2000 2852 stranee : ilustrovano

 

Stanje : Odlično!

 

L

 

U ovim knjigama objavljen je jedan broj dokumenata koji omogućavaju uvid u politiku, obim i način vršenja genocida i zločina u Jugoslaviji za vreme Drugog svetskog rata, spisak pripadnika okupacionih snaga za koje je Državna komisija utvrdila da su ratni zločinci i spisak pripadnaka okupacionih jedinica i civilne vlasti koji su od strane Komisije Ujedinjenih naroda za ratne zločine proglašeni za ratne zločince ili osumljičeni za ratne zločine u toku Drugog svetskog rata na prostorima Jugoslavije. Priređivači knjiga su Miodrag Zečević i Jovan P. Popović.

ID Oglasa: #140120794
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.