slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

Šekspir, Davičo i Bokačo- knjige

Kontakt

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
25
2
pre 10 dana
Knjige11130
Član od 22.04.2024.
Svi oglasi

Šekspir

-Hamlet

Dzepno izdanje knjige "Hamlet"

Izdavac: "Izdavacka zajednica Vajat"

Godina stampe: 1994.

Stanje:  ⭐⭐⭐⭐

Solidno ocuvana knjiga, stanje nije pet zvezdica zato sto ima, doduse izuzetno mala, guzvanja na zadnjoj korici koja se ni ne vide sem na svetlu.   Sve ostalo je odlicno,   ne fali ni jedna stranica, nema pozutelih stranica. Korice nisu ukoricene.

Cena: 300 din

-Soneti

Izdanje svetskih klasika kolo peto. Broj 25.

Izdavac: "Prosveta Beograd"

Godina stampe: 1966.

Stanje:  ⭐⭐⭐⭐

Jedino sto je lose jeste mala ogrebotina na koricama koja se vidi na slikama, ocekivano s obzirom na godinu stampe.   Unutar knjige bukvalno nema ni jednog ostecenja.   Stranice ni najmanje nisu pozutele, ne fali ni jedna. Veoma lepo ukoriceno izdanje, izuzetan antikvitet.

Cena: 600 din

 

Djovani Bokaco-  Ljubavne ispovesti gospe Fijamete

Biblioteka Mona Liza.

Izdavac: "Narodna knjiga"

Godina stampe: 1975.

Stanje: ⭐⭐⭐⭐⭐

Knjiga kao nova, stranice skroz bele.   Omot kao sto se vidi na slikama ima malih ostecenja za razliku od knjige. Lepo izdanje sa slikom Mona Lize i slovima i detaljima boje zlata.

Cena 600din

 

Davičo- Pesma

4. izdanje Pesme od Davica

Izdavac: "SOUR Veselin Maslesa"

Godina stampe: 1985.

Stanje: ⭐⭐⭐⭐⭐

Knjiga kao nova, izdanje sa minimalistickim detaljima za koje nisam siguran ni da li se vide na slikama. Stranice kao nove, ni jedne pozutele niti fali ni jedna.

Cena: 500 din

U slucaju uzimanja vise ili svih knjiga zajedno cena se moze prilagoditi po dogovoru.

 

NAPOMENA:

Stanje izrazavam u zvezdicama od jedan do pet.   U vecini slucajeva u to ne uzimam u obzir omot vec samo knjigu.   Ako je potrebno vise slika zbor razlicitih pojedinosti, poslacu na Viber nakon sto zatrazite moj broj preko KP poruka.

 

Moguce licno preuzimanje u centru Beograda, u suprotnom kupac placa postarinu koja je obicno od 200-500 dinara u zavisnosti koliko knjiga ide u paket.

Za kontakt telefon i ostale informacije, pisati KP poruku.

ID Oglasa: #166167726
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.