slika
slika
slika
1 od 3

Moderni dizajn šabloni kroz realne C# primere

1.000 dinFiksno

Kruševac
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
3
0
pre 11 dana
Sandra
Član od 24.06.2023.
Svi oglasi

Godina izdanja: 2020.
Autor: Domaći
Oblast: Programski jezici
Jezik: Srpski


Kako napreduje vaša karijera u softverskoj industriji, sve je veći broj fundamentalnih problema koje morate da rešavate u vidu softverske arhitekture, dizajna i organizacije. Dizajn šabloni su dokazana rešenja velikog broja problema na koje će vaši timovi nailaziti i strategija koja će vam omogućiti da na najefikasniji način pomognete timu da definiše optimalni dizajn. Sticanjem više iskustva, nove odgovornosti i izazovi u svakodnevnom radu će zahtevati da sve bolje suštinski razumete kako se primenjuju rešenja problema na koje vaši timovi nailaze.

Ako se bavite . NET tehnologijama, ova knjiga će vam omogućiti da suštinski razumete kako se koriste dizajn šabloni pomoću realnih primera koje možete da nađete u . NET i ASP. NET projektima.

ID Oglasa: #166136115
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.