slika
1 od 1

Džuli Garvud Mlada

200 dinFiksno

Niš
Kao novo - nekorišćeno
3
0
pre 30 dana
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Maja
Član od 03.09.2018.
Svi oglasi

U davna vremena, kada je vladala netrpeljivost između Škota i Engleza, postojao je kraljev ukaz po kome je kazna za neplaćene poreze bio brak između škotskog vlastelina i engleske plemkinje. Engleski baron Džejmison imao je četiri ćerke i lošu naviku da svoje obaveze ne ispunjava na vreme.

Tako su jednoga dana dva vlastelina došla po ono što im pripada. Najmlađa Džejmi zapala je za oko Aleku Kinkejdu. Sićušna i naizgled krha lepotica ljubičastih očiju, od početka nije htela da se povinuje svom suprugu, iskušavajući njegovo strpljenje. Arogantni gorštak o kome su glasine stigle u Englesku mnogo pre njega, pokleknuo je pred njenom lepotom, iako se trudio da svoja osećanja sakrije. Na zanimljivom putu od Engleske do Škotske, pa dalje kroz zajednički život, njih dvoje će provocirati jedno drugo pokušavajući da stalnim čarkama sakriju ono što se nije moglo sakriti: ljubav…

ID Oglasa: #161369886
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.