slika
1 od 1

Meri Balog Lordova nevesta

200 dinFiksno

Niš
Kao novo - nekorišćeno
9
0
pre 30 dana
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Maja
Član od 03.09.2018.
Svi oglasi

Samanta Njuman je bila svojevrsni rekorder po broju sezona i broju odbijenih prosaca. Sa dvadeset četiri godine smatrala je sebe već starom za brak, ali zapravo ga i nije želela.   Kao veoma mlada doživela je neprijatno ljubavno iskustvo koje je zamalo uništilo i njen i život njene drage rođake, i verovatno je zato i odbijala da misli o braku. Razmišljala o svom sledećem rođendanu i nasledstvu koje će joj tada pripasti i obezbediti pristojan život kakav želi.

U iščekivanju nove sezone odmarala se kod svojih prijatelja i jednoga dana uputila se ka imanju njihovih komšija. Slučajni susret sa hendikepiranim pejzažnim arhitektom Hartlijem Vejdom nakon svega nekoliko susreta, prerastao je u iskreno prijateljstvo. Planovi koje su imali za nastavak druženja na imanju lorda Keruva iznenada su prekinuti i neke stvari su ostale nedorečene. Šta će se dogoditi kada se sretnu u Londonu i kada na površinu isplivaju Hartlijev pravi identitet i Samantina dugo čuvana tajna iz prošlosti…

ID Oglasa: #161371072
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.