slika
1 od 1

Noćna ptica Lejla Motli

1.100 dinFiksno

Beograd | Stari grad
Kao novo - nekorišćeno
2
1
pre 30 dana
Odgovara na 96% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Biserka
Član od 07.02.2023.
Svi oglasi

Dozvoliti da te ulica uzme je kao da planiraš sopstvenu sahranu.

Kijara i njen brat Markus jedva sastavljaju kraj s krajem u jednom stambenom kompleksu u Istočnom Ouklandu, optimistično nazvanom Rigal haj. Oboje su napustili srednju školu, nakon što su smrt i zatvor razorili njihovu porodicu. Ali dok Markus još uvek ne odustaje od svog sna da postane rep zvezda, Kijara pokušava da nađe posao kako bi platila njihovu stanarinu – koja je više nego udvostručena – i kako bi prehranila i zaštitila devetogodišnjeg dečaka iz susedstva, koga je ostavila majka.

Jedne noći, ono što je počelo kao pijani nesporazum sa nekim neznancem, pretvara se u posao kojim Kijara nikada nije ni pomislila da će se baviti, ali koji joj je sada očajnički potreban. Njen život dodatno biva uzdrman pojavljivanjem njenog imena u policijskoj istrazi, u kojoj je označena kao ključni svedok u velikom skandalu unutar odeljenja ouklandske policije.

 

 

FORMAT: A5

POVEZ: MEK POVEZ

BROJ STRANA: 300

ID Oglasa: #165122002
Informacije

Slanje je isključivo kurirskom službom Postexpress. Cena dostave je 350 dinara.

Slanje isključivo nakon uplate.

Lično preuzimanje je moguće u Beogradu - Dubrovačka ulica na Dorćolu.

064/1196-845

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.