slika
1 od 1

Duhovni uzroci 800 simptoma bolesti - Ključ svih bolesti

1.100 din

Beograd | Savski venac
Novo
87
4
pre 11 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Esotheria
Član od 22.02.2023.
Svi oglasi

Obuhvatajući više od 30 godina istraživanja i isceliteljske prakse Martina Brofmana,  Duhovni uzroci sadrže zbirku 800 simptoma od A do Ž, i psihologiju njihovih unutrašnjih uzroka, poruka koje pokušavaju da pošalju našoj svesti. U okviru opisa simptoma, autor takođe govori o profilima ličnosti povezanim s određenim simptomima, na osnovu svog razumevanja čakri, razmeđa tela i uma, i veza koje je otkrio razvijajući svoj Sistem lečenja telesnim ogledalom. On objašnjava da kada istražujete unutrašnji uzrok simptoma, prepoznajete da ste ga vi stvorili stresnim načinom kojim ste izabrali da odgovorite na uslove u svom životu. Shvatanjem poruke o simptomu postajete sposobni da preuzmete kontrolu i izvršite promene na unutrašnjem nivou.

 

Obim 310 str, format A5, cena sa popustom: 1100 din.

 

❗️ POPUSTI NA KOLIČINU

Na poručene knjige u iznosu preko 3000 din (ili lično kupljene knjige u našoj firmi u Beogradu), ostvarujete dodatni popust od 10%, preko 6.000 din 20% popusta i preko 10.000 din cak 30% popusta. isključivo za GOTOVINSKO plaćanje.

 

ESOTHERIA je izdavačka kuća iz Beograda specijalizovana za izdavanje najznačajnijih autora i dela zapadne i istočne ezoterične i spiritualne tradicije. Od 1990. godine je najveći izdavač duhovne literature u jugoistočnoj Evropi. Takođe je i najveći distributer knjiga iz oblasti koje sama objavljuje: ezoterične literature, priručnika, književnosti itd. Pored knjiga distribuira i poludrago kamenje, Feng Shui lekove i sve ostalo što može da pomogne duhovnim tragaocima da spoznaju sebe, oplemene i prodube znanja o svetu u kome živimo.

 

Mogućnost ličnog preuzimanja u Beogradu, Kraljice Natalije 44/1 (Savski Venac)

 

Kontakt tel: 011/306-5952 / 069 789 759

Radno vreme: Pon-Pet 10h-17h / Sub 10h-15h

Website: www. esotheria. rs

 

 

Srećna kupovina!


Esotheria

ID Oglasa: #148693067
Informacije

PORUČIVANJE 

Knjigu možete poručiti putem KP poruke, pozivom na broj ili na našem sajtu: esotheria. com

 

❗️ DOSTAVA

Dostava se vrši preko kurirske službe. Plaćanje vršite prilikom preuzimanja narudžbine! Pošiljke šaljemo Post Expressom, a TROŠKOVI DOSTAVE NE ZAVISE OD I. P. Esotheria VEĆ OD KURIRSKE SLUŽBE.  

 

POSETITE NAS:

Website: www. esotheria. com

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.