slika
1 od 1

Zakoni zdravlja i izlecenja Dr. Nil Nidli

1.200 din

Trstenik
Kao novo - nekorišćeno
7
1
pre 31 dan
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Traganja Knjige
Član od 12.02.2024.
Svi oglasi
Zakoni zdravlja i izlečenja Dr. Nil Nidli

„ Ovo je najkorisnija knjiga za promociju zdravlja napisana u našoj generaciji. “ (prof. dr Džon Šarfenberg)

Knjiga koja se bavi svim aspektima zdravog životnog stila, zasnovana na najsavremenijim naučnim podacima objavljenim u referentnim medicinskim časopisima, a ipak čvrsto potkrepljuje jednostavne, prirodne metode očuvanja zdravlja i lečenja.

 

 

Da li bi Vas obradovalo kad bi na našem jeziku postojala knjiga o zdravlju koja bi:
Bila potpisana od strane lekara iz elitne medicinske ustanove
Zasnivala se na savremenim naučnim dstignućima
Pokrivala sve aspekte zdravlja, ne samo ishranu
Bila potpuno razumljiva svakom čitaocu ?
S radošću Vas obaveštavamo da je Dr Nil Nidli, internista i popularizator zdravog života upravo tako nešto napisao pre nekoliko godina, a nama je pod naslovom “ Zakoni zdravlja i izlečenja“ (s mnogo ljubavi) priredila izdavačka kuća Eden!
Evo o čemu sve možete pročitati u ovoj epohalnoj knjizi, kojoj su se obradovali i mnogi lekari entuzijasti i sa svojim pacijentima dele smernice naučene iz nje. U prvom poglavlju ponuđeni su principi za optimalno zdravlje, potom su obrađeni uzročnici savremenih civilizacijskih bolesti – masovnh ubica našeg vremena koji su pod našom kontrolom. Drugim rečima, kako svakodnevnim navikama da maksimalno smanjimo mogućnost da obolimo od raka i od kardiovaskularnih bolesti, ali i kako prirodnim putem da očistitmo već „ zakrečene“ arterije. Poglavlje posvećeno visokom krvnom pritisku dobro će doći mnogima.
Možete saznati, naravno, i dosta toga o ishrani: koliko proteina i kog porekla je potrebno odraslim ljudima, tačnije da li je potrebno jesti meso i piti mleko u uobičajenim količinama. Da nismo žrtve medijskih kampanja mlečne i mesne industrije? Celo poglavle posvećeno je ribi, a poglavlje o gorkim posledicama upotrebe šećera moglo je biti i direktnije. Sve je ovo potkrepljeno tabelama sa sadržajima poželjnih materija u različitim namirnicama. Potom slede neke frapantne informacije koje ćete retko naći u popularno-medicinskoj literaturi. Dok ne nabavite svoj primerak knjige, da Vam samo damo ideju o čemu je reč: kako gledanje TV-a slabi naše mentalne sposobnosti i moć odlučivanja ili kako pomoći telu da samostalno izluči dovoljnu količinu čudesnog eliksira mladosti koji reparira naše gene, a zove se melatonin. „ Zakoni zdravlja i izlečenja“ pomoćiće i ljudima koji su uhvaćeni u mrežu zavisnosti, bilo da je reč o duvanu, alkoholu ili drogama, ali jednako i onima na koje stres ostavlja svoje nemilosrdne posledice, u poglavlju „ Stres bez potresa“ . Tu je i jedna javnosti manje poznata priča o HIV virusu. Najlepše u celoj knjizi je kako sačuvati svoj čeoni režanj mozga, deo mozga koji nas razlikuje od drugih bića i čini nas ljudima sposobnim da razlikujemo dobro i zlo, odlučujemo i volimo, ali koji je izložen stalnim pritiscima. Univerzitet Loma Linda na kome je Dr Nidli stekao svoje medicinsko obrazovanje poznat je po naglasku na zdravim životnim navikama i iznedrio je mnoge generacije stručnjaka. Ipak, profesor tog Univerziteta John Scharfenberg, koji je duboko zašao u svoje devedesete, tvrdi da su „ Zakoni zdravlja i izlečenja“ „ Najkorisnija knjiga za promociju zdravlja napsana u ovoj generaciji“ . Iako sadrži 490 strana, knjiga se čita u jednom dahu, a na njene stranice se često vraća.
Kojih su sedam zdravstvenih navika koje vam mogu dati telo mnogo mlađe nego što su vaše prave godine?
Šta svaki srčani bolesnik mora znati pre nego ode na operaciju?

Meki povez:  496 strana.  Dimenzije:  240 X 170 mm.

ID Oglasa: #163219400
Informacije

Placanje pouzecem, roba se salje post express - om.

 

Pogledajte i nase ostale oglase klikom na "Svi Oglasi"

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.