slika
1 od 1

Mašina za rasipanje para Dušan Pavlović

500 din

Šabac
Korišćeno
6
0
pre 13 dana
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
svastarnica online
Član od 25.06.2009.
kp izlog

61781) MAŠINA ZA RASIPANJE PARA , Dušan Pavlović , Dan Graf Beograd 2018 ,
Pet meseci u Ministarstvu privrede; Novo poglavlje o neoliberalizmu u Srbiji ;
Mašina za rasipanje para je knjiga koja je nastala kao rezultat autorevog petomesečnog boravka u Ministarstvu privrede gde je bio postavljen za savetnika. Autor ističe činjenicu da ništa nije onako kako je on mislio dok je učio i čitao o tome, već kada se uverio na licu mesta kako dražava fuknkcioniše, ostao je šokiran. Najviše su ga šokirale institucije koje rasipaju novac poreskih obveznika i njih naziva `mašinom za rasipanje para`. Dušan Pavlović u knjizi piše kako te institucije funkcionišu i kako su nas doveli ovde gde jesmo.
Za deset godina, koliko su ta preduzeća provela u restrukturiranju, Srbija je iz budžeta na njih potrošila 7,5 milijardi dolara. Zamislite šta je sve za deset godina u Srbiji moglo da se uradi s tim novcem da su preduzeća privatizovana 2002. godine . ..
treće izdanje , tvrd povez, format 17 x 24,5 cm , latinica, 373 strane

ID Oglasa: #163959077
Informacije

Комуникација искључиво преко порука сајта Купујем продајем. Не шаљем поузећем члановима без рејтинга или са негативним оценама због непреузимања пошиљки. Сви артикли се могу преузети лично у Шапцу на адреси краљице Марије број 5 у термину по договору.  

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.