slika
1 od 1

MOJA POLITIKA Dragoljub Mićunović

400 din

Šabac
Korišćeno
2
0
pre 13 dana
Odgovara na 92% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Svastarnica online
Član od 25.06.2009.
kp izlog

62319) MOJA POLITIKA , Dragoljub Mićunović , Filip Višnjić Beograd 2005 , Retko tolerantan i koncilijantan, uvek otvoren za dijalog i kompromis, Mićunović se afirmisao kao za našu političku kulturu izuzetan primer demokrate koji to nije samo po uverenju i ponašanju nego i po svojoj ljudskoj prirodi. Oni koji u to i dalje sumnjaju treba da pročitaju “ Mićunovu politiku” objavljenu u njegovoj knjizi “ Moja politika” . Među stotinjak dužih i kraćih tekstova koji su većim dijelom izgovoreni sa političkih tribina u zemlji i svetu ili objavljeni u domaćim i stranim publikacijama, dominiraju oni već naslovom posvećeni demokratiji.

To su “ O slobodi i demokratiji” , “ Politika i demokratsko društvo” , “ Demokratski izazov” , “ Za demokratiju protiv vladavine jednog čoveka” , “ Mogućnost demokratije u Srbiji” , “ Ka demokratiji u Srbiji” , “ Nova demokratska politika u Srbiji” , “ Ujedinjenje demokrata” , “ Susret demokrata u Atini” , “ Namere demokratskog centra” . Prethode im izvrsni uvodni teorijski ogledi (“ Idejni izvori liberalizma i socijalizma” , “ Istorija i sloboda” , “ Nasilje u politici” ) a slede ih i mnogi drugi svojevrsni mali eseji u kojima su različiti aspekti demokratije na direktan ili indirektan način u fokusu razmatranja.
tvrd povez, format 15 x 20,5 cm , latinica , 479 strana

ID Oglasa: #165979882
Informacije

Комуникација искључиво преко порука сајта Купујем продајем. Не шаљем поузећем члановима без рејтинга или са негативним оценама због непреузимања пошиљки. Сви артикли се могу преузети лично у Шапцу на адреси краљице Марије број 5 у термину по договору.  

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.