slika
1 od 1

Da li mi je potrebna tvoja ljubav Bajron Keti

1.000 din

Šabac
Korišćeno
Dostupno odmah
4
1
pre 13 dana
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
svastarnica
Član od 25.06.2009.
kp izlog

60282) Da li mi je potrebna tvoja ljubav , Bajron Keti , Mono i Manjna Beograd 2011 , Da li je istina da vam treba ljubav?

Svi se slažu da je ljubav čudesna. Čitav svoj život provodimo u potrazi za njom, u nastojanju da je zadržimo ili da je prebolimo. A odmah posle ljubavi kao glavne preokupacije dolaze odobravanje i uvažavanje. Još od detinjstva većina nas mnogo energije ulaže u isprobavanje različitih metoda da budemo primećeni, da se svidimo, da impresioniramo i da zadobijemo ljubav drugih ljudi, misleći da su to stvari koje moramo imati – i to je glavni tok našeg života.

U ovoj knjizi koja utire put i otvara nove vidike, BAJRON KETI nam pokazuje kako da koristimo jednostavni oblik ispitivanja koji je izložila u svom izuzetno popularnom delu „ Voleti ono što jeste“ , da bismo osvetlili uvrežena pogrešna shvatanja o ljubavi. Ona objašnjava kako da ispitamo svoje pokušaje da pridobijemo ljude – a takođe i umišljene potrebe koje nas podstiču na to. Potom razjašnjava kako možemo da ubrizgamo novi život u neformalna i poslovna prijateljstva, kao i u romantične i intimne veze.

"Vizionarka za novi milenijum. " Tajm

"Rad Bajron Keti je veliki blagoslov za našu planetu. "
Ekart Tol, autor knjige Moć sadašnjeg trenutka

"Ništa manje do revolucionarni način da živimo svoj život. Pitanje je: da li smo dovoljno hrabri da ga prihvatimo? "
Erika Jong, autor Straha od letenja
mek povez, format 14 x 20,5 cm , latinica, 250 strana

ID Oglasa: #160380274
Informacije

Комуникација искључиво преко порука сајта Купујем продајем. Не шаљем поузећем члановима без рејтинга или са негативним оценама због непреузимања пошиљки. Сви артикли се могу преузети лично у Шапцу на адреси краљице Марије број 5 у термину по договору.  

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.