slika
slika
slika
1 od 3

Kembridž ilustrovana istorija religije

2.500 din

Šabac
Korišćeno
18
2
pre 30 dana
Odgovara na 92% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
svastarnica
Član od 25.06.2009.
kp izlog

KEMBRIDŽ ILUSTROVANA ISTORIJA RELIGIJE , urednik Džon Bouker , STYLOS-ART Novi Sad 2006 , Ilustrovana istorija religije daje ukupni pregled istorije svetskih religija od praistorije do danas. U ovoj knjizi opisane su sve svetske religije: judaizam, hrišćanstvo, islam, budizam, religije Kine i Japana, hinduizam, ali i religije Stare Grčke i Rima, Egipta i Mesopotamije, šamanizam, kao i neke religije novog doba, na primer bahai ili Paganska federacija. Kembridžova ilustrovana istorija religija predstavlja uvod u poznavanje svetskih religija, predočavajući najvažnije svetske događaje koji su formirali istoriju religija. Knjiga objašnjava kako su najvažniji verski sistemi izrasli iz pojedinih kultura, i na koji su način uticali na dominantne društvene, političke, kulturne i ekonomske okolnosti. Posebni odeljci rezervisani su za uticaj koju je religija ostvarivala u pojedinim društvima u određenim periodima u razvoju čovečanstva. Knjiga na 336 strana sadrži i opširnu bibliografiju, detaljnu hronologiju svih relevantnih događaja u razvoju religije, mnoštvo komentara i dodataka, izuzetno je bogata ilustracijama, raskošnim fotografijama, svim bitnim datumima za sve religije, svim praznicima i kalendarima.
tvrd povez, format 21 x 26 cm , zaštitni omot, ilustrovano u boji, latinica, 336 strana , kratka posveta na predlistu

ID Oglasa: #150108336
Informacije

Комуникација искључиво преко порука сајта Купујем продајем. Не шаљем поузећем члановима без рејтинга или са негативним оценама због непреузимања пошиљки. Сви артикли се могу преузети лично у Шапцу на адреси краљице Марије број 5 у термину по договору.  

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.