slika
1 od 1

Koplje sudbine-Trevor Revenskroft

2.200 din

Beograd | Rakovica
Korišćeno
Dostupno odmah
33
3
pre 13 dana
Odgovara na 96% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Goran
Član od 28.09.2013.
Svi oglasi

Dobro očuvana knjiga. ..

K228

Okultne moći koplja kojim je proboden Hrist!

Da li je nacistička Nemačka bila magijska tvorevina, a njen Firer psihopata opsednut luciferijanskom energijom koja ga je gonila na to da pokori svet? Da li je `hiljadugodišnja imperija` u senci kukastog krsta bila samo iluzija jedne nacije i njenog manijakalnog vođe ili je reč o nečem drugom, dubljem i mračnijem, što mogu spoznati samo upućenici u ezoterijsku istoriju sveta?

Uz pomoć Johana Valtera Štajna, izbeglog nemačkog adepta visokog ranga koji je poznavao Hitlera, Trevor Rejvenskroft nam otkriva fascinantno i nedovoljno poznato Hitlerovo crnomagijsko uzdizanje, kao i njegovu neutoljivu želju da se domogne Koplja sudbine – jedne od najzagonetnijih svetskih relikvija. Čudesno koplje, kojim je rimski vojnik prekratio Hrisotve muke na raspeću, tokom vekova postaje talisman moći i upravljanja sudbinom sveta.

Koliko pripovest o tome kako je Hitler osvojio mistično koplje, toliko i potraga za smislom postojanja i pokretačkim snagama dobra i zla, Koplje sudbine je jedno od najznačajnijih dela iz oblasti alternativne istorije i dramatično napeta priča koja otkriva tajne mehanizme mračnih društava i pojedinaca, i nasuprot njima, ljude nadahnute Svetim duhom koji koji vode borbu protiv sila destrukcije, mraka i porobljavanja ljudskog roda. Nezaobilazna knjiga za razumevanje okultne prirode Trećeg rajha.

Štivo od fundamentalnog značaja za svakog čitaoca otvorenog za spoznaje koje mu zvanična istoriografija nikada neće pružiti.

ID Oglasa: #160395900
Informacije

Lično preuzimanje je preko celog dana u Resniku.

Ne šaljem van Srbije.

Slanje preporučenom tiskovinom, posle uplate na račun iznos knjige i tiskovine.

Šaljem i kao CC paket i Post Expresom.

Pouzećem samo članovima sa pozitivnim ocenama.

Ne slikam naknadno Sadržaj i ostale listove.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.