slika
1 od 1

Igrice edukativne na francuskom jeziku

1.400 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
3
0
pre 13 dana
Rljiljana
Član od 07.11.2022.
Svi oglasi

Didaktičke igrice za učenje francuskog jezika

 

 

LE JEU DAS É MOTIONS – Igra emocija ( A2 – B1 )
Ova igra pomaže igračima da razumeju i izraze svoje emocije, prepoznaju emocije drugih kao i da nauče i razlikuju
različite emocije preko učenja vokabulara iz francuskog jezika koji je vezan za emocije i praktične primene u njihovom izražavanju.


UN PETIT TOUR EN VILLE – Kratak obilazak grada ( A2-B1 )  -  NEMA NA STANJU
Društvena igra zasnovana na posmatranju ilustracija vezanih za grad. Učenici uče i razvijaju svoja znanja o skupovima reči koji se odnose na urbane karakteristike, prodavnice, mesta u gradu, prevozna sredstva, znakove i pravila bezbednosti na putu, a sve to na zanimljiv način.


LA PLANETE EN JEU – Planeta u igri ( A2-B1 )
Igra sa kartama koja se sastoji od ilustrovanog putovanja u kojem igrači moraju da dostignu cilj kroz različite etape.   Svaku etapu karakterišu informacije o ekološkom načinu života ( reciklaža, ušteda energije, održiva potrošnja)tako


QUI EST-CE? - Ko je ovo? ( A2 )
U ovoj igri igrači pogađaju imena osoba sa kartica koji su različite starosti i fizičkih karakteristika pomoću postavljanja pitanja i odgovaranja u vezi njihovog fizičkog izgleda ina taj način uče vokabular i strukturu rečenica.

 

BINGO-IMAGES – ( A1 )
Pomaže učenje 100 osnovnih reči na zabavan način: životinje, boje, oblici, hrana, predmeti u školi i u kući, odeća,   priroda, vreme, prevozna sredstva.


PARLONS-EN! – Hajde da razgovaramo ( B1-C1 )
Igra kartama koja obogaćuje jezik i usavršava socijalizaciju i komunikaciju među učesnicima preko pitanja i odgovora kako bi kreirali dinamičnu i opuštajuću atmosferu za prirodno i spontano učenje.


SUPERBIS FRENCH– ( A2 )
Igra bazirana na uklapanju pitanja i odgovara iz svakodnevnog života vežbajući francusku gramatiku i rečenice.


L ARBRE DE LA GRAMMAIRE – Gramatičko drvo ( A1-A2 )
Igra koja pomaže učenicima da nauče i učvrste francusku gramatiku i glagolske forme kao i da isprave najčešće greške na zabavan način.


LA BOÎ TE À HISTOIRES ( A2-B1 )
Igra za stvaranje inventivnih priča koja omogućava povećanje vokabulara, ojačavanje gramatike i upotrebu glagola kao i razvijanje struktura rečenice.


ADJECTIFS ET CONTRAIRES – Pridevi i suprotnosti ( A1-B1 )
Veoma jednostavna, zabavna i korisna igra, zasnovana na povezivanju ilustrovanih prideva sa njima odgovarajućim suprotnostima. Igra omogućava učenicima da nauče, upamte i uvežbaju 130 često korišćenih prideva na zabavan i privlačan način.


LE DOMINOS DE HEUERES – Vremenske domine ( A1-A2 )
Ova igra omogućava učenje, memorisanje i vežbanje vokabulara i funkcionalnog jezika kada je u pitanju vreme u toku dana.


LE GRAND JEU DES NOMBRES – Velika igra brojeva ( A2-B1 )
Društvena igra zasnovana na posmatranju i spajanju karti i tablica sa brojevima. Omogućava memorisanje i vežbanje kardinalnih i rednih brojeva na francuskom jeziku na prijatan i privlačan način.


JEU DE FABLES – Bajke u igrama ( A1-A2 )
Didaktički materijal „ maskiran u igru“ koji objedinjuje naraciju 5 tradicionalnih bajki, čime se podstiče učenje osnovnog rečnika i gramatike francuskog jezika. .


TRIBOO – ( A2-B1 )
Igra pitanja i odgovora koji koriste ključne reči za učenje i proveru vokabulara, kulturnih i interdisciplinarnih elemenata francuskog jezika.

 

 

*Cena je po komadu.

   
ID Oglasa: #165958209
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.