slika
slika
1 od 2

Igrice edukativne na italijanskom jeziku

1.400 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
2
0
pre 13 dana
Rljiljana
Član od 07.11.2022.
Svi oglasi

Didaktičke igrice za učenje italijanskog jezika

 


TOMBOLA ILLUSTRATA – ( A1 )
Pomaže učenje 100 osnovnih reči na zabavan način: životinje, boje, oblici, hrana, predmeti u školi i u kući, odeća,   priroda, vreme, prevozna sredstva.


L ALBERO DELLA GRAMMATICA – Gramatičko drvo ( A1-A2 )
Igra koja pomaže učenicima da nauče i učvrste italijansku gramatiku i glagolske forme kao i da isprave najčešće greške na zabavan način.


TRIBOO – ( A2-B1 )
Igra pitanja i odgovora koji koriste ključne reči za učenje i proveru vokabulara, kulturnih i interdisciplinarnih elementa italijanskog jezika.


SUPERBIS ITALIAN – ( A2 )
Igra bazirana na uklapanju pitanja i odgovara iz svakodnevnog života vežbajući italijansku gramatiku i rečenice.


CHI E ? Ko je? ( A2 )
U ovoj igri igrači pogađaju imena osoba sa kartica koji su različite starosti i fizičkih karakteristika pomoću postavljanja pitanja i odgovaranja u vezi njihovog fizičkog izgleda ina taj način uče vokabular i strukturu rečenica

 

IL GRANDE GIOCO DEI VERBI – Velika igra glagola ( A2 – B1 )
Veoma korisna igra koja se bazira na zapažanju i korišćenju 100 ilustrovanih glagola na italijanskom.


IL GIOCO DELLE EMOZIONI – Igra emocija ( A2-B1 )
Ova igra pomaže igračima da razumeju i izraze svoje emocije, prepoznaju emocije drugih kao i da nauče i razlikuju različite emocije preko učenja vokabulara iz engleskog jezika koji je vezan za emocije i praktične primene u njihovom izražavanju.


IL CREASTORIE – Kreator priča ( A2-B1 )
Igra za stvaranje inventivnih priča koja omogućava povećanje vokabulara, ojačavanje gramatike i upotrebu glagola kao i razvijanje struktura rečenice.


FIABE IN GIOCO – Bajke u igrama ( A1-A2 )
Didaktički materijal „ maskiran u igru“ koji objedinjuje naraciju 5 tradicionalnih bajki, čime se podstiče učenje osnovnog rečnika i gramatike italijanskog jezika.


PARLIAMO! – Hajde da razgovaramo ( B1-C1 )
Igra kartama koja obogaćuje jezik i usavršava socijalizaciju i komunikaciju među učesnicima preko pitanja i odgovora kako bi kreirali dinamičnu i opuštajuću atmosferu za prirodno i spontano učenje.


PERSONAGGI ITALIANI – Poznati ljudi sa italijanskog govornog područja ( A2-B1 )
Igra povezivanja i pamćenja preko upoznavanja 66 najznačajnijih ličnosti italijanske kulture: Leonardo De Vinči,   Luciano Pavarotti. . .  

 

IL DOMINO DELLE ORE - Časovi domino (A1- A2)

Časovi domino predstavljaju, na razigran i zanimljiv način,
osnovnu temu prilikom učenja stranog jezika: sate u danu.

Igra je strukturisana na takav način da vam omogućava da radite na različitim nivoima težine i omogućava učenicima da nauče i pamte doba dana i uvežbavaju ispravnu jezičku strukturu za postavljanje pitanja i saopštavanje vremena.

 

 

*Cena je po komadu.

ID Oglasa: #165958241
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.