slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

Uticaj Vetra na Konstrukcije

50 €

Niš
Korišćeno
Dostupno odmah
298
7
pre 10 dana
Odgovara na 74% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
064-591-22-66 Poziv 9 - 20 h
Član od 30.03.2012.
Svi oglasi
Kretanje vazduha, Merenje vetra, Merenje brzine vetra, Anemografi, Tropske oluje i tornado, Promena brzine vetra sa visinom, Raspodela pritiska, Prizmaticni blokovi, Sile na osnovne oblike, Odnos dužine i precnika, Rešetke mreže, Aerodinamicki moment i ispitivanja u Aerotunelima, Tuneli sa zatvorenom strujom merenja, Proracuni u aero tunelu, Dinamicki efekti, Oscilacije usled odvijanja vrtloga, Krute konstrukcije, Slucajna pobuda, Konstrukcije opterecenje zamorom, Mostovi, Rešetkaste konstrukcije, Modeliranje poprecnog preseka, Nestabilnosti u toku izgradnje zgrade, Staticki uticaj vetra, Kuce, Krovovi, Obloga zgrade i uticaj na zgrade, Proracun sila vetra na zgrade, Stubovi sa zategama i tornjevi, Specijalne konstrukcije, Oscilatorne sile na kablovima, Rashladni tornjevi, Radari i komunikacione antene, Efekti turbulencije, Zaštitne kupole, Propisi o dejstvu vetra, Opterecenje ledom i snegom, Koeficijenti pritiska, Dimnjaci, rezervoari, .. .


Uticaj Vetra na Konstrukcije

Peter Sachs

Gradjevinska knjiga Beograd 1986

439 str.

Dobro stanje, pecati

Videti slike


Kao prva knjiga na našem jeziku posvecena uticaju vetra na inženjerske konstrukcije, kjiga P. Saksa “ Uticaj vetra na konstrukcije” ce sigurno biti od velike koristi širokom krugu inženjera raznih profila, kako onih koji se bave teorijskim radom, a posebno onih koji se bave projektovanjem. ..
No ono što je najvažnije , to je da su sve trvrdnje potkrepljene obiljem eksperimentalnih podataka koji pružaju dragocene izvore informacija…
… u celini uzevši, monografija P. Saksa je sada vec klasicno, a u isto vreme i najsveobuhvatnije delo iz oblasti uticaja vetra na inženjerske konstrukcije… . ” … Mr. Stanko Brcic, dipl. Inž.



ID Oglasa: #66104198
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.