slika
1 od 1

BUBA Gradimir Stojković

400 din

Šabac
Korišćeno
1
0
pre 14 dana
Odgovara na 92% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Svastarnica
Član od 25.06.2009.
kp izlog

62306) BUBA , Gradimir Stojković, Narodna knjiga Alfa Beograd 2003 , U naučnofantastičnoj avanturi za današnju pametnu i pismenu decu! Mašta je stvorila slike, knjige, filmove, jednom rečju — umetnost. U ovom čudesnom romanu, Grada je izmaštao dečaka koji ima neverovatnu moć – da čita tuđe misli! Buba je vrcava, autentična, čudna, romaneskna tvorevina koja se naprosto lepi za čitaoca… .
Gradimir Stojković rođen je 1947. godine u banatskom selu Mramorak. Studirao je Fakultet političkih nauka (žurnalistiku) i Pedagoško-tehnički fakultet. Po zanimanju je književnik. Piše pesme, pripovetke i romane. Najpoznatiji romani: Hajduk u Beogradu (nagrada za najbolje književno delo za mlade Politikin zabavnik, 1985), Hajduk protiv vetrenjača, San, Hajduk iz Beograda, Kopao sam dubok zdenac, Buba, .. …

Najčitaniji je prozni pisac za decu i mlade u poslednjih dvadeset godina na prostorima negdašnje Jugoslavije.

ID Oglasa: #165981120
Informacije

Комуникација искључиво преко порука сајта Купујем продајем. Не шаљем поузећем члановима без рејтинга или са негативним оценама због непреузимања пошиљки. Сви артикли се могу преузети лично у Шапцу на адреси краљице Марије број 5 у термину по договору.  

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.