slika
1 od 1

Dzeronimo Stilton Guliverova putovanja

500 din

Beograd
Korišćeno
Dostupno odmah
14
1
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Corwin
Član od 21.08.2018.
kp izlog

Džeronimo Stilton U svetu mašte Guliverova putovanja. Izdavač Evro book 2016. Stanje knjige je odlično, nema pisanja, stranice nisu pocepane, korice su malo ogrebane, vidljivo je na slici

 

U novoj priči Džeronimo nas vodi u svet dalekih putovanja, plavih mora i pustih ostrva, gde krećemo sa mladim lekarom Lemjuelom Guliverom, čiji je najveći san bio da proputuje svet i upozna ga. Zato je bio veoma srećan kada je dobio posao brodskog lekara na jednoj lađi koja je trebalo da zaplovi put dalekog istoka. Nakon velike oluje u koju je ušao njegov brod, mladi Guliver satima je plutao u hladnom moru i jedva uspeo da nekako dopliva do jedne puste plaže, na kojoj je odmah zaspao od umora.

Probudio se okružen stotinama patuljaka, ne većih od njegovog prsta, i doživeo neverovatne avanture u njihovom kraljevstvu nazvanom Liliput, o kojima ćete čitati u ovoj zanimljivoj knjizi.  

ID Oglasa: #149082109
Informacije

Preuzimanje:

-lično u Zemunu po dogovoru
- nakon uplate na TEKUĆI RAČUN po dogovoru, post expresom; trošak poštarine snosi kupac
- ne šaljem pouzećem

 

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.