slika
1 od 1

Moja prva brojalica

3.141 din

Beograd | Čukarica
Novo
Dostupno odmah
32
0
pre 31 dan
Odgovara na 95% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Boban
Član od 16.06.2011.
Svi oglasi

U knjizi "Moja prva brojalica, " otvorite vrata svetu brojeva i matematike zajedno sa vašim detetom. Ova interaktivna knjiga donosi sjajnu kombinaciju učenja i zabave na 48 strana, uz dodatnu vrednost - veliku magnetnu tablu i 101 magnet za učenje i igru!

Ova knjiga je idealna za prve korake u svetu brojeva. Kroz bogato ilustrovane stranice, dete će naučiti da broji od 1 do 20 na jednostavan i zabavan način. Ali to nije sve! Knjiga takođe pruža priliku da se savlada osnovno razumevanje sabiranja i oduzimanja.

Ono što ovu knjigu čini posebnom jeste interaktivnost. Velika magnetna tabla omogućava detetu da kreira i rekreira brojeve i matematičke zadatke koristeći 101 magnet raznih oblika i boja. Ova praktična igračka pomaže detetu da vizuelizuje apstraktne koncepte i da razvije rani interes za matematiku.

Osetite radost i uzbuđenje dok se zajedno sa vašim detetom upuštate u ovu neobičnu matematičku avanturu. "Moja prva brojalica" nije samo knjiga, već i putovanje kroz brojeve i matematiku na način koji podstiče učenje i razvoj kroz igru.

  Format:  220 x 322 x 30  mm povez:  mek Pismo: ćirilica    
ID Oglasa: #157555331
Informacije
Poštovani,
Zbog velikog broja nivelacija koje dobijamo od dobavljača postoji mogućnost da cena na oglasu nije tačna.
Radimo na tome da sve cene ispravimo.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.