slika
slika
1 od 2

"Pas špijun" Endru Koup

200 dinZamena moguća

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
2
0
pre 30 dana
Sofija Dimić
Član od 17.03.2024.
Svi oglasi
Stanje knjige je 9/10. Uzrast za čitanje je 9-12 god

Opis knjige(opis se takođe nalazi na slici):
Lara-Poznatija vladi kao tajni agent GM451- vrhunski je obučen specijalni obaveštajac. Britanska tajna sluzba odgajala ju je i obučila za opasne misije širom sveta.
Ali njen poslednji zadatak pošao je po zlu i sada je progoni krijumčar droge Zverka. Lara će mprati da se pritaji i kao 'normalan' pas odabere porodicu koja će brinuti o njoj, sve dok je tajna služba ponovo ne aktivira. Ali da li će zaista uspetivda sakrije svoj pravi identitet? Može li se sama suprotstaviti Zverkinim opakim planovima? Da li će uopšte želeti da se vrati u vladinu službu, nakon nekoliko nedelja provedenih u ušuškanoj sigurnosti toplog porodičnog doma? Uzbudljivi okršaj između Lare i Zverke počinje-njeni špijunski dani ipak nisu sasvim gotovi. ..
ID Oglasa: #165091672
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.