slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 11

Crna Gora turistički vodič na ruskom jeziku

800 dinFiksno

Beograd | Voždovac
Korišćeno
Dostupno odmah
3
0
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Rade
Član od 16.01.2020.
Svi oglasi

Црна Гора туристички водич са картом на руском језику, половна књига одлично очувана.

 

Могуће лично преузимање на адреси Бгд/Лекино Брдо/Мажуранићева улица.

 

Напомена: У случају да се не јавим најбоље оставите поруку на КупујемПродајем или на Виберу на број из огласа, због обавеза не могу увек да се јавим на позив па је најбоље контакт да остваримо порукама.

 

Елена Ячимович: Черногория (+ карта) Аннотация к книге "Черногория (+ карта)"

Перед вами обновленный путеводитель по самой зеленой и экологически чистой стране Европы, расположенной на берегу Адриатического моря - Черногории. Красочные фотографии, удобная вложенная карта, полезные советы от автора, куда пойти и как провести время в городах Черногории - все это вы найдете в "Оранжевом гиде", самой разнообразной и яркой серии путеводителей.
На полях внутри книги вы найдете точные расстояния между предложенными для прогулки объектами, чтобы вы смогли рассчитать свои силы и успеть все, что запланировали.

 

 

crna gora turistički vodič na ruskom jeziku 

   
ID Oglasa: #165873984
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.