slika
slika
slika
1 od 3

Woody - Metalni alat u drvenoj kutiji

4.390 din

Čurug
7
0
pre 10 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
vetshop-petshop
Član od 25.11.2016.
kp izlog

LO-91800

 

Dimenzije pakovanja:33 x 27 x 8 cm

Težina: 1,7 kg

Pogodno za decu stariju od 5 godina.

 

Sa ovim kompletom alata vaša deca ce moci da ucestvuju u igrama uloga kao nikada ranije! Ovaj deciji komplet za igru oduševice sve male pomagace. Napravljen je od visokokvalitetne plastike, lepih, atraktivnih boja. Radionica decije igre ce pomoci da se razviju mašta, društvene i prakticne veštine deteta. Dok se igra, dete dobija nove informacije o svetu oko sebe i uci da komunicira. Pustite decu da razviju svoju maštu izradujuci i popravljajuci razlicite stvari kroz igru. Naucite ih od kojih delova su razlicite stvari napravljene i kako da ih poprave. Ova igracka je idealna za poboljšanje finih motorickih sposobnosti dece.

Set ukljucuje: testeru, liniju, ugao, cekic, klešta, šrafcigere i drugo

 

Mogućnost kupovine preko računa. Cena je sa iskazanim PDV-om.  

ID Oglasa: #152556489
Informacije

Svi proizvodi su deo naše ponude i nisu uvek dostupni za poručivanje,   pa Vas molimo da nas prvo kontaktirate radi provere dostupnosti.

Zbog velikog broja artikala (preko 40000) i čestih izmena cena dobavljača postoji mogućnost da neke od cena nisu ažurne.   Robu šaljemo nakon što kupca obavestimo o ceni, dostupnosti i ostalim informacijama
PIB 109622285

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.