slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 13

Zastava 750 maketa (1:8 Hacchette-Italia)

115.000 din

Aranđelovac
Dostupno odmah
123
3
pre 14 dana
Goga
Član od 18.10.2010.
Svi oglasi

Za ljubitelje i kolekcionare! ! !

Zastava 750, poslednji model sa kontra vratima koji je zastava proizvela 69'-te godine! Model je edicija italijanskog brenda Hacchette,100 brojeva je izlazilo dve godine i tri meseca koliko je bilo potrebno sakupiti sva izdanja i sklopiti ovaj model izradjen do najsitnijeg detalja ! Automobil poseduje zvuk rada motora, funkcionalnu sirenu i signalizaciju, stop svetla, pomeranje sedista, otvaranje prozora, volan koji okrece prednji trap, gibanj, amortizere i jos mnogo toga. . . Uz model dolazi svih 100 brojeva casopisa. . .

Razmera 1:8, dug oko 50 cm i tezak skoro 5kg. moze biti idealan ukras vaseg radnog i zivotnog prostora, garaze, radionice!

Napomena: samo licno preuzimanje (uz dogovor mogu doci na vasu adresu) da bi se potencijalni kupac uverio u sve gore navedeno i iz razloga rizika od ostecenja modela koje nosi slanje kurirskim sluzbama! Srecna kupovina! ! !

ID Oglasa: #165251275
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.