slika
slika
slika
slika
1 od 4

RRR Adolf Hitlerstrasse WWII Futrola za naočare Semlin Zemun

50 €

Beograd
Dostupno odmah
278
4
pre 14 dana
Пуфта
Član od 03.06.2009.
SNIŽENO sa 60€ na 50€

Super retka metalna futrola-kutija za naočare, Nemački proizvod iz vremena Drugog Svetskog rata iz tadašnjeg okupiranog Zemuna-Semlin kako na natpisu unutar kutije stoji.
Ulica se pre nemačke okupacije zvala Gospodinska a u to vreme preimenovana je u ulicu Adolfa Hitlera (AdolfHitlerstrasse)

Kutija je pristojno očuvana i funkcionalna a cena je fiksna.

Lično preuzimanje je moguće na Vidikovcu kod Mc Donaldsa a slanje pouzećem Post ekspresom isključivo članovima bez negativnih ocena ili uplatom unapred ukoliko su ranije negativno ocenjivani.
ID Oglasa: #138842975
Informacije
Zbog poslovnih obaveza često sam na terenu, neretko i van zemlje pa ukoliko Vam se ne javljam na pozive, to znači da nisam u mogućnosti da razgovaram i u tom slučaju molim kontaktirajte me porukom ovde na KP ili SMS-om i odgovoriću Vam u najkraćem roku.  
Ne dopisujem se i ne trgujem sa mudrijašima, tek reg. članovma i onima koji su bez ocena.
Hvala na razumevanju!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.