slika
slika
slika
slika
1 od 4

Magic pillow jastuk za dojenje

1.200 din

Beograd
Korišćeno
Dostupno odmah
10
0
pre 14 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Snezana
Član od 24.02.2019.
Svi oglasi

Koricen, bez ostecenja Magic pillow jastuk za dojenje, cvrst i postojan, pozadi cicak traka za fiksiranje.

 

Mogućnost lične kupovine Labudovo brdo Beograd ili slanje pouzećem o trošku kupca.

 

 

Ovaj jastuk za dojenje, preporučuje se svim doiljama. Većina problema kod dojenja nastaje usled nepravilnog položaja tela. Ispravan položaj mame i bebe je prvi i najvažniji korak ka uspešnom dojenju.

 

Jastuk za bebe ima čičak trakice kojima se lako učvrsti položaj jastuka uz telo. Na taj način se jastuk za bebe individualno podešava svakoj mami prijanjajući potpuno uz struk, te su tako izbegnute nezgode sa pomeranjem - rastvaranjem jastuka za vreme dojenja! Kad je jastuk tako fiksiran, on zaista postaje mamin lični asistent prilikom dojenja jer daje potporu kičmi, pruža oslonac ruci na kojoj leži bebina glavica, podiže bebu do nivoa dojke čime je ispravan hvat bradavice osiguran, a mogućnost povrede svedena na minimum.

Ovaj jastuk za bebe je multifunkcionalan i upotrebljava se na više načina. Osim za dojenje može se koristiti i za odmor bebe, hranjenje bebe i kao potpora bebi kod prvih pokušaja samostalnog sedenja.

Sastav:  Magic Pillow anatomski jastuk je punjen antialergijskim silikonskim vlaknima. Elastičan i fleksibilan materijal koji se ne deformiše pod pritiskom i brzo se vraća svoj izvorni oblik.

  • Visok nivo prozračnosti, koja omogućuje telu da diše na jastuku;
  • Ne upija vlagu
  • Ne upija mirise,
  • Materijal sprečava prašinu je da prodre u strukturu;
  • Jastuk se lako  održava-pere u veš mašini do 90° C,  bez centrifuge,  ne skuplja se nakon sušenja; .
  • Ekološka prihvatljivost: potpuno je netoksičan, zbog čega se koristiti za bebe, trudnice, decu i sve koji žele da spavaju bez alergenata.

Navlaka jastuka je od pamuka 100%.

ID Oglasa: #165848791
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.