slika
slika
1 od 2

Zastava Slayer

1.000 din

Beograd
9
0
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Aleksandar online
Član od 31.12.2010.
Svi oglasi

Zastava poznatog metal benda, Slejer, nova, upakovana, dimenzija 150x90cm, sa strane ima dva metalna prstena, za kačenje

 

Slejer je američki treš metal bend iz Hantington Parka. Uz Metaliku, Megadet i Antraks smatraju se članom `velike četvorke treš metala`.

Grupu su 1981. formirali gitariste Keri King i Džef Haneman, te su im se pridružili pevač Tom Araja i bubnjar Dejv Lombardo. I danas sviraju u istoj postavi, iako je Lombardo dva puta napuštao grupu, no ponovo se vratio 2002. godine. Do sada su snimili jedanaest studijskih albuma, a najveći uspeh postigli su albumom Reign in Blood kojeg se smatra jednim od najuticajnijih hevi metal albuma svih vremena. Glavne teme njihovih pesama su nasilje, rat i antireligija. Osvojili su dva Gremija, za pesme „ Eyes of the Insane“ i „ Final Six“ , te su svirali na mnogim velikim koncertima širom sveta.  

ID Oglasa: #165239173
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.