slika
1 od 1

As Rock H61M VG3 intel 1155 socket maticna ploca

2.400 din

Požarevac
Korišćeno
Dostupno odmah
29
2
pre 13 dana
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Ivan 062 533 676
Član od 01.07.2011.
Svi oglasi

Prodajem maticnu plocu sa slike, As Rock H61M Vg3 intel socket 1155, koja podrzava drugu i trecu generaciju intel procesora ( core i5 i core i7) , medju kojima su i5 2500, i7 2600 i7 2700, kao i modele core i5 3470, 3570, i7 3770. Maticna ploca podrava do 16b rama ddr3, ima sata III portove, pciex16 graficki slot. Koristi klasicno napajanje 24pin. Micro atx format, 223x 223 mm.   Uz plocu ide origianlni limcic.

 

Svaka maticna ploca koju prodajem se testira u sveze instaliranom operativnom sistemu, proverenim komponentama i pod svim drajverima. Proverava se zvuk, svi slotovi, integrisana grafika ako je ploca ima (3d render), proverevaju se temperature North Bridge(NB/FSB) cipa i South Bridge (ICHR) cipa komplet. Naravno , pored navedenog se vizuelno proveravaju kondenzatori i sve ostalo. Ako ploca prodje sve testove, ide u dalju prodaju kao ispravna. Umem da razlikujem neispravnu, poluispravnu i potpuno ispravnu plocu, tako da nema potrebe da me pitate opet da li je ploca ispravna i tako dalje. Ukoliko maticna ploca ima neki nedostatak, taj se nedostatak navodi u oglasu, a cena se srazmerno smanjuje. Svaki test imam sniman  i rezultat (generalije ploce i specifikacije) u vidu slikanog testa u bazi podataka, kao i sliku iz samog programa za test. Radnu garanciju u nekoj duzini trajanja ne dajem zbog losih iskustava sa kupcima. Jedinu radnu garanciju dajem ja licno ukoliko vam ja licno ugradjujem plocu iz oglasa.

Ukoliko plocu prepravljate u bilo kojem obliku (Xeon serverske procesore, fles biosa i slicno) to radite na sopstvenu odgovornost. Molim kupce da procitaju gore napisan tekst da bismo izbegli neprijatne situacije i ustedeli moje a i vase vreme. Saljem brzom postom, lepo i sigurno upakovano.

Za vise informacija o ostalim racunarskim komponentama, monitorima i gotovim racunarima, pogledajte sve moje oglase.

Molim zainteresovane kupce da pazljivo citaju oglase, da se inforimisu o zeljenom predmetu pre narucivanje i kupovine istog

 Naknadne reklamacije ne uvazavam jer se nisu dovoljno informisali. Za sve sto vam nije jasno mozete pitati.

ID Oglasa: #165863583
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.