slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 12

Wireless Gaming punjivi miš

18 €

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
41
1
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Amazonija.rs
Član od 12.04.2013.
Svi oglasi

NOVO! Wireless Gaming punjivi miš, upotpunite doživljaj tokom korišćenja računara !

  • Podesivo DPI: Ovaj punjivi gejmerski miš ima tri nivoa DPI-a (1200/1800/2400) koji se mogu slobodno podešavati, a brzina miša može se prilagoditi potrebama igre u toku, pružajući precizno iskustvo za računarske igre. Nadograđena 2.4GHz bežična tehnologija prenosa obezbeđuje pouzdanu, preciznu i dometnu konekciju do 33 ft (10m).
  • Miš sa 7 Boja: Ovaj gejmerski miš za računar usvaja jedinstven dizajn sa pukotinom, kombinovan sa 7-bojnim automatskim disajnim pozadinskim osvetljenjem kako bi stvorio gejming atmosferu i pružio vam najbolje gejming iskustvo. Ako vam nije potrebno pozadinsko osvetljenje, možete ga isključiti pomoću prekidača na dnu. Napomena: Boje se automatski menjaju i ne ostaju uvek iste.
  • Napredni Optički Senzor: Bežični gejming miš pruža vam brzo i glatko iskustvo, tačno pozicioniranje i može ući u stanje mirovanja u bilo kom trenutku. Ugrađena punjiva litijumska baterija, nema potrebe za menjanjem baterije. Prava inteligentna štednja energije, osvetljenje će se isključiti ako miš nije u upotrebi 1 minut, a miš će ući u stanje dubokog sna ako se ne koristi 15 minuta.
  • Ergonomski Dizajn: Ovaj gejmerski miš za računar sa bočnim tasterima usvaja jedinstven dizajn sa prazninom na repu, ergonomski kako bi se osiguralo da su vaše ruke udobne i da se ne umaraju tokom dugog vremena. Takođe, miš je otporan na znoj, možete čvrsto držati gejmerski miš za precizno nišanjenje/pucanje/klikanje. Tihi klikovi za tiho radno okruženje.
  • Univerzalna Kompatibilnost: Ovaj bežični miš je slobodan od vezivanja kablova i pruža najbolje gejming iskustvo, kompatibilan sa većinom sistema: Windows 7/8/2000/XP, Vista, Linux, Mac. Pogodan za PC, laptop, računar, Macbook i druge uređaje sa USB portovima.  

Budite i Vi jedan od hiljade zadovoljnih korisnika širom sveta!

ID Oglasa: #162061809
Informacije
Online prodaja NOVIH proizvoda sa Amazona

✅ Dostava na kućnu adresu 24-48h

Mogućnost ličnog preuzimanja po dogovoru

✅ Plaćanje pouzećem

Pišite nam za sve dodatne informacije 

 

Mesto gde svako može pronaći nešto korisno za sebe!

 

✅ Pogledajte i ostale oglase koje imamo u ponudi

 

pristupačne cene, sigurna kupovina, raznovrstan asortiman
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.